αγαπητε φιλε,
θα μιλησω εκ πειρας. εχω ακριβως την ιδια τηλεοραση. προσπαθησα πριν απο ενα χρονο περιπου να βαλω την neotion καρτα. αποτελεσμα; αποτυχια. επιασα καναλια και απο αυτα καποια δεν ειχαν ηχο. οσες προσπαθειες και αν εκανα (ρυθμισεις στην τηλεοραση) δεν μπορεσα να την δουλεψω σωστα. αποτελεσμα ηταν να πουλησω την καρτα αργοτερα αφου δεν ειχα δει φως. τωρα εχω εξωτερικο αποκωδικοποιητη. δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το οτι πρεπει να εχω δυο τηλεκοντρολ σε τηλεοραση 5 ετιας. σε αλλες τηλεορασεις που εχω στο σπιτι μου και στο πατρικο μου με οθονη καθοδικου σωληνα αυτο το θεωρω αποδεκτο. σε νεα τηλεοραση οχι.
τωρα οσο για την ποιοτητα που υποβιβαζεται που αναφερει ο φιλος παραπανω εχω να πω οτι αυτο δεν ηταν ορατο. δεν μπορω να πω οτι ειναι αμεσα ορατη η διαφορα απο mpeg 2 σε mpeg 4. τα κοινα τηλεοπτικα προγραμματα απεικονιζονται περιπου το ιδιο.
θα με ενδιεφερε να μαθω αν εσυ η καποιος αλλος φιλος με την ιδια η παρομοια τηλεοραση καταφερε να την δουλεψει με την καρτα αυτη η με καποια αλλη. αν καποιος μου πει οτι ελυσε το προβλημα αυτο με καποια καρτα θα ημουν προθυμος να την αγορασω και εγω.
αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι αλλο πολυ ευχαριστως πες μου.

Απάντηση με παράθεση