Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Τον κωδικό μοντέλου δεν τον αναγνωρίζει στην επίσημη σελίδα ανταλλακτικών. δοκίμασε να το δεις μήπως δεν το έγραψες σωστά.
    http://www.pitsos-eshop.com/eshop/pi...uid=0000100000
    Μετά τον προηγούμενο καθαρισμό / επαναλειτουργία / δούλεψε σωστά? / ψύξη καλή?/ σταματούσε ξεκινούσε? μόνο του? / μετά από πόσο καιρό σου ξανακάνει προβλήματα? / τα λάστιχα πόρτας είναι απόλυτα στεγανά?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θανασης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Καλησπέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Ναι το μοντέλο είναι σωστό αλλά λόγω τετραετίας δεν υπάρχει στο επίσημο site της αντιπροσωπείας. Το ψυγείο δουλεύει κανονικά όσον αφορά θερμοκρασίες, το τσέκαρα με θερμόμετρο, ψύξη τέλεια και ξεκινά και σταμάτα μόνο του. Αμέσως μετά από τον καθαρισμό άρχισε σε 2 μέρες το πολύ, να βγάζει πάλι νερά στο σημειο της φώτο. Δεν το έβγαλα εκτός λειτουργίας για 2 μέρες όπως γράφεται σε άλλα θέματα το φορουν γιατί χρησιμοποίησα ζεστό αέρα. Να το κάνω;

Το avatar του χρήστη georged30
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Ν Χαλκηδονα

Προεπιλογή

Το σωληνακι της αποχετευσης στο πισω μερος ειναι καθαρο?

Προεπιλογή

εχω κι εγώ ψυγειο Bosch (δηλαδη σα να λεμε Pitsos) και εχω συνέχεια αυτό το προβλημα καθε 6-8 μήνες και σχεδόν καθε 10-30 μέρες στις πολλές ζέστες το καλοκαίρι.... το πρόβλημα ειναι από όταν το αγόρασα πριν 5-6 χρόνια οπου είχα δηλώσει βλάβη εντος εγγυησης και το service ειπε οτι εφταιγε η τοποθετηση και μου έκαναν χάρη που δεν μου έπερναν χρήματα και το έβαλαν με ελαφρά κλήση προς τα πίσω μετά από 10-20 μέρες το πρόβλημα ξαναπαρουσιάστηκε και τότε το άνοιξαν και άρχισαν να μου λένε αν το άνοιξα και αφαίρεσα από την κατάψυξη δύο κοματάκια φελιζολ.... που φυσικά δεν θα το άνοιγα ποτε εντος εγγύησης.... και πρόσθεσαν δύο κοματάκια φελιζολ.... φυσικά το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε και είναι θέμα χρόνου να το πάρω απόφαση και να πετάξω το ψυγείο! και φυσικά ποτέ ξανά No frost ποτε ξανα Bosch και τις συγγενικές του μάρκες.... (Δεν ξέρω αν φταίει ο σχεδιασμός ή το επίσημο service στον τόπο μου σημασία για μένα έχει το αποτέλεσμα οτι ποτέ δεν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα....)

Να σημειωθεί οτι το ψυγείο ακούγεται να κανει την απόψυξη του (σπάσιμο πάγων) ως που κάποια στιγμη βουλώνουν οι αεραγωγοι και τέλος.... επίσης η κατάψηξη είναι ρυθμισμένη στους -18 και η συντήρηση στο 3 - 4

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Το ποτε ξανα του ομιλου Siemens να το συζητησουμε, κι εγω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος, κι απ΄ότι βλεπω εδω πολλοι εχουν προβληματα. Μην αφοριζουμε ομως συλληβδην την τεχνολογια no-frost, υπαρχουν ψυγεια αλλων κατασκευαστων που δουλευουν μια χαρα!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ποτε ξανα του ομιλου Siemens να το συζητησουμε, κι εγω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος, κι απ΄ότι βλεπω εδω πολλοι εχουν προβληματα. Μην αφοριζουμε ομως συλληβδην την τεχνολογια no-frost, υπαρχουν ψυγεια αλλων κατασκευαστων που δουλευουν μια χαρα!
    Έχεις δει παλιότερα ψυγεία πως γινόταν η απόψυξη? (όπου απλά έβαζαν μια βαλβίδα παράκαμψης της ροής του φρέον αντί προς την κατεύθυνση στον συμπυκνωτή , παρακάμπτονταν στον εξατμιστή) και ήταν γ@μώ τα ψυγεία . Απλά θα μπορούσαν να εξακολουθήσουν αυτήν την πατέντα κρύβοντας το εξατμιστή μέσα στις μονώσεις (όπως πράγματι παρουσιάστηκαν επόμενα ψυγεία με κρυφές καταψύξεις μέσα στην μόνωση)

Θα ήταν ένα τέλειο σύστημα χωρίς καν πλακέτες του κερατά /ανεμιστήρες / αντιστάσεις και δεν συμμαζεύεται ... αλλά το κάνουν σκόπιμα για να έχουν επιπλέον κέρδος . Είναι ξεκαθαρισμένο πλέον ότι ακόμη και τα τελειότερα no frost από "σωστές" εταιρίες είναι ασύμφορες

Απλά είναι απόλυτα αποτυχημένη πατέντα του να αφήνεις τα σωληνάκια της κατάψυξης σε άμεση επαφή με τον κυκλοφορούν αέρα (εγκαταλείποντας την πρόσφατη εμφύτευση τους μέσα στην μόνωση ) αυτό και μόνο αρκεί σαν απόδειξη του κερατά.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Πετρο, τη no frost τεχνολογια που αναφερεις δεν την γνωριζω, και πολυ περισσοτερο δεν εχω εμπειρια χρησης τετοιας συσκευης, οποτε δεν εχω αποψη.
    Οσον αφορα την αντιπαθεια σου στα ηλεκτρονικα και τις πλακετες, τη γνωριζω, χωρις απαραιτητα να τη συμμεριζομαι.
    Εχω βεβαια πολυ μικροτερη εμπειρια απο εσενα απο συσκευες, αλλα εχω και καλη εμπειρια απο no frost ψυγεια. Ισως ζητημα σωστης επιλογης, ισως απλα τυχη, δεν ξερω.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θανασης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Το έβγαλα από εχθές από την μπριζα και καθάρισα το σωληνακι όπως σήμερα διάβασα οτι μου είπες. Θα σε ενημερώσω και σε ευχαριστώ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θανασης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Πριν 2 ώρες το έβαλα να δουλεύει μόνο του χωρίς τρόφιμα, μετά απο 48 ώρες, και βλέπω οτι στάζει παλι στο σημειο της φωτο. Μηπως φταει το οτι τα πλακακια ειναι στραβά και δεν κάθετε τελείως ευθυγραμμισμένο;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Τα νερά αυτά αν είναι να φύγουν από εκεί δεν πρέπει να φεύγουν από την περσίδα αλλά κάπου θα έχει ένα είδος αποχέτευσης (δεν έχουμε και ανάλυση του ψυγείου για να δούμε πως είναι φτιαγμένο)

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-14, 19:05
  2. [Bosch] Πιανει παγο η καταψυξη.
    από LYBCO στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-14, 12:13
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-14, 15:37
  4. Ψυγειο PITSOS FULL NO FROST
    από nikos84 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 0