Με το γυαλιστικό μήπως έκανες καμιά μπαγαποντιά? π.χ. περισσότερο του συνιστώμενου? Αραίωσε τα όλα
Με το γυαλιστικό μήπως έκανες καμιά μπαγαποντιά? π.χ. περισσότερο του συνιστώμενου? Αραίωσε τα όλα
Γυαλιστικο δε βαζω ποτε
Σημερα το εβαλα τελειως αδειο πλυση χωρις απορρυπαντικο το νερο καθαρο
Μετα εβαλα πιατα απορρυπαντικο και 15 λεπτα μετα το ξεκινημα μολις ζεσταθηκε 70 βαθμους το νερο αφρισε
Το απορρυπαντικο πως θα το αραιωσω μια ταμπλετα βαζω
Ταμπλέτες 3 σε 1? (αυτές προτείνονται και με την συσκευή επίσης που να υποστηρίζει πρόγραμμα με ταμπλέτες 3 σε 1) δεν ξέρω τι υποστηρίζει το manual του δικού σου μοντέλου.
Αλλά οι ταμπλέτες (αν δεν είναι μοντέλο που να υποστηρίζεται για ταμπλέτες ) τουλάχιστον επέλεξε το strong πρόγραμμα (μεγάλη διάρκεια για να προλάβει να "λιώσει" και να μην μείνουν από προηγούμενη πλύση κατακάθια. Έπειτα το δικό σου είναι "μίνι" δεν είναι το ίδιο στην ποσότητα μιας ταμπλέτας με ένα μεγαλύτερο πλυντήριο πιάτων (γενικά ακολούθησε τι ποσότητα και τι απορρυπαντικό προτείνουν)
Το manual συνιστα ταμπλετες αλλα να μην χρησιμοποιουνται στο γρηγορο προγραμμα rapid
Εγω χρησιμοποιω εδω και 6 χρονια τις all in one του lidl δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε μα ποτε αλλη ταμπλετα
Τωρα το εχω και δουλευει το εβαλα αδειο στο strong και τελειωσε η προπλυση τωρα
Μήπως κάποιος φίλος σου έκανε πλάκα,πρωτοχρονιατικα....
https://www.youtube.com/watch?v=6PKQE8FM2Uw