Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

και εγω θα ελεγα να το δει καποιος απο καθαρα τεχνοοικονομικη αποψη οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις. αξιζει μονο να ασχοληθει καποιος αν ειναι να πειραματιστει μονο για να μαθει. θεωρω οτι ακομη και αν επισκευαστει με οποιοδηποτε κοστος οτι η αξιοπιστια του ειναι ηδη χαμηλη και δεν συνιστω την τροφοδοτηση κανενος κυκλωματος. ειδικα τωρα που τα τροφοδοτικα ξεκινανε απο 10€.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    και εγω θα ελεγα να το δει καποιος απο καθαρα τεχνοοικονομικη αποψη οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις. αξιζει μονο να ασχοληθει καποιος αν ειναι να πειραματιστει μονο για να μαθει. θεωρω οτι ακομη και αν επισκευαστει με οποιοδηποτε κοστος οτι η αξιοπιστια του ειναι ηδη χαμηλη και δεν συνιστω την τροφοδοτηση κανενος κυκλωματος. ειδικα τωρα που τα τροφοδοτικα ξεκινανε απο 10€.
    1000 φορές προτιμότερο ένα επισκευασμένο τροφοδοτικό από κάποιον με γνώσεις και εμπειρία πάνω σε αυτά παρά ένα τροφοδοτικό "καινούριο" με 15 ευρώ, όπως αυτό:

http://www.e-shop.gr/force-fo26xd-500w-psu-p-PER.641603

Αν ξέρεις τι πυκνωτές να βάλεις και τι να προσέξεις σε ένα τροφοδοτικό που πέφτει στα χέρια σου είτε για επισκευή είτε για απόσυρση, μπορείς να το κάνεις να σου κρατήσει για πάνω από 10 χρόνια.. Και όταν χαλάσει λογικά το πρώτο που θα το προδώσει θα είναι ο ανεμιστήρας... όπου κι εκεί μπορείς να τον αλλάξεις με έναν ball bearing ή να βάλεις ειδικό λιπαντικό στον sleeve bearing που έχουν τα πιο πολλά φτηνά.

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον capacity για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Papas00zas (29-12-14)

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από capacity Εμφάνιση μηνυμάτων
    1000 φορές προτιμότερο ένα επισκευασμένο τροφοδοτικό από κάποιον με γνώσεις και εμπειρία πάνω σε αυτά παρά ένα τροφοδοτικό "καινούριο" με 15 ευρώ, όπως αυτό:

http://www.e-shop.gr/force-fo26xd-500w-psu-p-PER.641603

Αν ξέρεις τι πυκνωτές να βάλεις και τι να προσέξεις σε ένα τροφοδοτικό που πέφτει στα χέρια σου είτε για επισκευή είτε για απόσυρση, μπορείς να το κάνεις να σου κρατήσει για πάνω από 10 χρόνια.. Και όταν χαλάσει λογικά το πρώτο που θα το προδώσει θα είναι ο ανεμιστήρας... όπου κι εκεί μπορείς να τον αλλάξεις με έναν ball bearing ή να βάλεις ειδικό λιπαντικό στον sleeve bearing που έχουν τα πιο πολλά φτηνά.

εχω αντιθετη αποψη. το πρωτο που θα χαλασει μπορει να μην ειναι ο ανεμιστηρας. ειδικα αν το τροφοδοτικο σου δεν εχει ανεμιστηρα. εγω προσωπικα δεν θα επαιζα με την αξιοπιστια ενος επισκευασμενου σε σχεση με ενα νεο τροφοδοτικο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] PC δεν ανοιγει
    από gg4a στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-14, 19:15
  2. [Φορητός Η/Υ] compaq 615 δεν ανοιγει
    από chrisrer στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-14, 01:28
  3. [Φορητός Η/Υ] Δεν ανοιγει ο υπολογιστης μου
    από akisssssssss στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά