Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!! Λεφτά για τεχνικούς δεν υπάρχουν όπως και για πολλά άλλα πράγματα, όμως υπάρχει αρκετή όρεξη και διάθεση για να μάθω 5 πράγματα.. Ναι, έχει καεί και ένα mosfet. Την ηλεκτροκόλληση την έβαλαν πανω σε μια γεννήτρια, μήπως μπορείς να μου πεις τι άλλο μπορεί να έχει καεί να το κοιτάξω;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη walker : 18-12-14 στις 02:25
Αν είναι μόνο μια αντίσταση κι ένα mosfet τότε είσαι τυχερός Βγάλε φωτό το mosfet που έχει καεί και το σημείο από όπου το έβγαλες το mosfet γιατί αν είναι mosfet εξόδου τότε πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Για αντίσταση βάζεις 47Ωμ/7Watt τουβλάκι αλλά μην βιαστείς να την βάλεις και τροφοδοτήσεις την μηχανή γιατί θα έρουν πιο γρήγορα τα Χριστούγεννα για εσένα λάμψεις μαζί με κρότο. Βγάλε φωτό από το σημείο του καμμένου Mosfet.
χαχαχαχαχαχαχα!!!! Δεν πειράζει είναι ωραία τα βεγγαλικά!
Επειδή δεν έχω την ηλεκτροκόλληση μαζί μου έχει καεί το μεσαίο mosfet από αυτά που είναι κάτω από την μεγάλη ψήκτρα στην μέση τις πλακέτας. Όταν μπορέσω θα βγάλω φοτο και θα σου στείλω.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου!!!
Καλησπέρα σας, έβαλα και εγώ την ηλεκτροκόλληση σε γεννήτρια (μιάς και γ'αυτό την πληρώσαμε ακριβότερα) και έγινε της αναστάσεως.Έκαψε τα fet ,διόδους, αντιστάσεις τρανζίστορ...... Τά άλλαξα όλα και τώρα δέν σκάει τίποτε αλλά δέν έχει τα 17,5 V.Βγάζοντας τα κεραμικά πλακετάκια έρχεται η τάση.Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να τα βρώ; Είναι τα: FBA 502 & PWM 2000..
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!!!
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
nmargon (13-03-16)
Για το ενα μαλλον το δινει η εταιρια.... http://www.eps-inverter.com/en/shop/...o-fba-501-502/ για το αλλο δεν ξερω ακομη
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!