-
Οκ τότε θα ρίξω μια ματιά στην εξωτερική τη μονάδα και θα ενημερώσω αν εχω κάποιο αποτελεσμα.Ευχαριστω πάντως για τις απαντήσεις.
-
-
Τελικά άνοιξα την εξωτερική μονάδα σήμερα και το led 301 αναβοσβήνει μια φορά.
Ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω
-
-
Άρα στο παραπάνω (πίνακα για την εξωτερική μονάδα ) αν έβγαλες 1 flashing (λέει ...Normal, unit powered up δηλαδή ... ότι η μονάδα τροφοδοτείται κανονικά )
Αλλά διάβασε και τα ψιλά γράμματα που αναφέρει πιο κάτω και για άλλα led όπου πρέπει να συγκριθούν. (και σε συνδιασμό με τον 3ο πίνακα στα δεξιά. Εκείνα θα σε οδηγήσουν στο οριστικό αποτέλεσμα. (υπόψη ότι ο πίνακας μπορεί να μην ισχύει για το δικό σου μοντέλο λέμε τώρα ) κανονικά θα έπρεπε να είχες το εγχειρίδιο του κατασκευαστή στο μοντέλο σου.
-
-
Αυτο που βλεπω ειναι οταn αναβει μια φορα το led 301
[overload1.The rotation speed is automatically cont-rolled to protect the compressor in the overload condition.]
Αυτο το γραφει σε ενα λαμαρινακι που εχει πανω απο τις πλακετες.Ξερουμε τι ειναι?
Τον πυκνωτη τον εβγαλα τον μετρησα και ειναι σωστος 45mf
-
-
Το έχεις ξαναδουλέψει στην θέρμανση? (εννοείται θα ξέρεις ότι δεν ξεκινάνε αμέσως , κάνουν μια προθέρμανση και προχωράνε αργότερα) περίμενες καθόλου?
Τέλος πάντων πάμε παρακάτω .. τα άλλα Led στην εξωτερική μονάδα LD 302 έως 304 (όπως αναφέρει ο παραπάνω πίνακας) είδες καμιά ένδειξη και σε κείνα?
-
-
Ναι το εχω ξαναδουλεψει ολο το σπιτι με Hitachi ειναι.Το εχω αφησει πανω απο εικοσι λεπτα ποτε δεν εκανε τοσο.Τα αλλα Led οχι δεν αναβουνε μονο το 301.
Στη πλακετα που κανει τη διαγνωση ειχει δυο γεφυρες που λογικα εχει τα + 320v και ενα ολοκληρωμενο που δινει στα τρια καλωδια του συμπιεστη λογικα αμα ειχε καει το ολοκληρωμενο δεν θα εκαιγε ασφαλεια?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη petros1967 : 02-12-14 στις 09:56
-
-
Δεν ειναι απαραιτητο να καψει την ασφαλεια αν ειχε θεμα το ολοκληρωμενο.Αν εχεις παλμογραφο μετρησε τον ειδαλλως το παιζεις και αλλαζεις το ολοκληρωμενο εχωντας στο νου ομως οτι κανενα αλλο υλικο πχ.πυκνωτες αντιστασεις κ.α δεν εχουν θεμα...!!!!Ελεγξε και τα varistor μηπως εχει σκασει και δεν το εχεις δει..!!!
-
-
-
-
Τελικά ήταν η κεντρική πλακέτα.Τη παρήγγειλα με κόστος 197 ευρω.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης