μοντάροντας το ...ειδα δεν μου ζεσταίνει το μποιλερ ....δεν αναβουν τα λαμπακια των κουμπιων οθτε του μποιλερ το λαμπακι ...πιθανον να μην εβγαλα στο σωστο χρονο τις φωτογραφιες .εννοο ισως το σκαλισα λιγο πριν τισ βγαλω και τα μπέρδεψα?...δεν θυμαμαι ...αντε να βρεις τωρα ακρη...
τα φωτακια αναβουν μονο τη στιγμη που πατω το κουμπι ατμου απο το σιδερο ..
μετα απο αρκετο ανακάτεμα ...ειχαν μπερδευτει δυο καλωδια που και τα δυο ειναι ασπρα αλλα ευτυχώς το ενα ειχε καλυμμα και ετσι εγινε η αναγνωριση ...ολα καλα ......προέκυψε νεο προβλημα χανει νερο τωρα οταν βραζει το μποιλερ απο την φλαντζα ..μαλλον θελει καινουρια μετα την αλλαγη αντίστασης...καταρχην οταν πηγα να τη βαλω μου φανικε λιγο μικρη και την τραβηξα να μακραινει λιγο αλλα φαινεται βαζοντας την ξαναμαζεψε....ευτυχως δεν το εκλεισα .....
.λοιπον το ανοιξα το μποιλερ και το στούμπωσα στην σιλικολη την κοκκινη αυτη για θερμοκρασιες ...και το αφήνω μετα το βραδυ για δοκιμες η μαλλον καλυτερα αυριο γιατι εκει μεσα στη φλαντζα που δεν περνει αερα δυσκολα θα στεγνωση ...οποτε αυριο τα υπολοιπα ...παω να βαλω τωρα ενα φιλτρο αντίστροφης οσμωσης ..σημερα μου ηρθε απο γερμανια με ολα τα φιλτρα του 120 ευρω με τα μεταφορικα ....5 σταδιων...