Σε γωνιακό τροχό φίλου μάρκας bosch ενώ τα καρβουνάκια φαίνονταν σωστά είχαν στοπ βάθους και δεν πατούσαν στον συλλέκτη.
Οπτικά δεν ήταν αντιληπτό.
Σε γωνιακό τροχό φίλου μάρκας bosch ενώ τα καρβουνάκια φαίνονταν σωστά είχαν στοπ βάθους και δεν πατούσαν στον συλλέκτη.
Οπτικά δεν ήταν αντιληπτό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgegr : 29-10-14 στις 10:52
Eυχαρσιτω πολυ για της απαντησεις σας τελικα ειναι διακοπτης.
Αλλα δεν υπαρχει διακοπτης απο την BLACK DECKER γνωριζει καποιος κανενα μαγαζι με διακοπτες?
ευχαριστω.
Αυτοι οι διακοπτες κοστιζουν 25 με 30 Ευρω. Θα σου προτεινα να κοιταξεις στο ebay.Ρωτησε και σε μαγαζι με βιομηχανικα ή με ανταλλακτικα για τετοια εργαλεια.
καλημερα φιλε Γιωργο ειχα ενα παρομεια θεμα με ενα δραπανο μπος ενος φιλου ο διακοπτης στηχησε καπου εκει στην αιγινα μου ζηταγαν 40ε και να μου επισκεβασουν το διακοπτη και αν αν πετυχει τη λυση βρηκε ενα φιλαρακι νανε καλα τωρα η διευφηνση = ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΤΗΛ 210 4131716 ,210 4115448 ΚΑΙ www.promitheus.com.gr αυτα και καλη τυχη και καλο μηνα.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Καλησπερα σημερα περασα απο τον μαστορα και μου ειπε 50 ευρω για να μου περασει ενα διακοπτη ηλεκτρονικο δεν εχει ακριβως τον ιδιον θα κανει και καποια πατεντα...
θα κοιταξω Νεκταριε μηπως και βρω.
ενα λαμακι εχει που κανει επαφη με το αλλο υπαρχει κατι να το καθαρισω η μηπως εχει φαγωθει και δεν κανει επαφη?
ευχαριστω.
Καλησπερα δεν ξερω αν με contact spray επαφων) η καθαρισμα σε μπατονετα με λιγο βενζινη εστρονε καπος , στην δικη μου περιπτοσση τον ειχα καθαρισει τον ειχα κειταξει τιποτα ,αυτα τα τηλεφωνα που σου εδωσα αν κανεις κατι .
Αναφέρθηκε και πιο πριν αλλά νομίζω ότι άδικα προσπεράστηκε και ρωτώ:
πάνω από 2000 εγγραφές στο ebay για τέτοιο διακόπτη φθηνά
κανένας δεν σου κάνει από αυτούς;![]()
Καλημερα.
Ευχαριστω πολυ UV για την βοηθεια.
Αν και ο μαστορας με ειπε οτι θελει διακοπτη ανακαλυψα αυτο ανεβαζω φωτο τελικα μηπως φταει η αντισταση?