
Αρχικό μήνυμα από
Κυριακίδης
Κοίτα οι αντιστοιχίσεις δεν είναι το "κυρίως πιάτο" που μας ενδιαφέρει. Το ουσιαστικότερο είναι ότι δεν μετράς διαρροή ως προς την γείωση (αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται απόλυτα με ένα πολύμετρο - που θέλει μέγγερ ) ίσως αν δοκίμαζες πιο μεγάλες κλίμακες με το πολύμετρο να έβλεπες μια σχετική διαρροή . (θα σου έλεγα και τις περιπτώσεις να δείχνει διαρροή αφού ζεσταθεί η εστία καλά και να δείχνει αργότερα την διαρροή) αλλά εσύ αναφέρεις "αμέσως " ρίχνει την ασφάλεια. Μάλλον κάποια αστοχία θα έχει η εστία.