Ναι αυτά θα κανω windmill και από κει και πέρα ό, τι γίνει έγινε. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
Ναι αυτά θα κανω windmill και από κει και πέρα ό, τι γίνει έγινε. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
Αν τα 3,45 τα μετράς με την μπαταρία έξω, όταν την βάλεις πάνω σίγουρα θα μειωθεί.
windmill82 (16-10-14)
Αποστόλη τη μπαταρία τη μετράω εκτός κινητού και όντως έχεις δίκιο ότι μειώνεται στο κινητό πάνω. Όμως με τις ίδιες τιμές σε μπαταρίες που έχω μετρήσει εκτός κινητού. μόλις τις έβαλα πάνω παίξανε έστω και λίγο.
Λοιπόν παιδιά έχω να σας ενημερώσω για τις ενεργειες που λέγαμε. Φόρτισα τη μπαταρία με εξωτερικό τροφοδοτικό στο full της. Τη μέτρησα 3,87 Volt μετά τη φόρτιση και επίσης πέρασα με θερμό αέρα τη πλακέτα. δυστυχώς το κινητό εξακολουθεί και μετά από όλα αυτά να είναι dead. Αν έχει αρπάξει κάποιο BGA από κανένα βραχυκύκλωμα λόγω του νερού, πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω. Εκτός αν έχετε καμιά άλλη ιδέα. Σας ευχαριστώ όλους.
Μην ασχολεισαι αλλο φιλε μου...