για σου θαναση ,την μετρησα και μου διχνει οτι ειναι οκ σφυριζει ο τζιτζικας.οι αντιστασεις φαινονται να ιριδιζουν καπως σαν να ανεβασαν αρκετη θερμοκρασια.για να μηνσκας ειδη το παρειγγηλα .λες να βιαστηκα...?ποια κιτρινη ?την κεραμιδη εννοεις
για σου θαναση ,την μετρησα και μου διχνει οτι ειναι οκ σφυριζει ο τζιτζικας.οι αντιστασεις φαινονται να ιριδιζουν καπως σαν να ανεβασαν αρκετη θερμοκρασια.για να μηνσκας ειδη το παρειγγηλα .λες να βιαστηκα...?ποια κιτρινη ?την κεραμιδη εννοεις
Εννοώ την F2 (Κίτρινη) στην άλλη μεριά της πλακέτας. Για να γράφει F2 μάλλον είναι ασφάλεια. Τον μετασχηματιστή μπορείς να τον μετρήσεις σύμφωνα με το σχέδιο που φαίνεται στην πάνω μεριά του.
την ασφαλεια την μετρησα και μου λεει οτι περναει ρευμα (σφυριζει και εδω)για να μετρισω τον μετασχηματιστη πρεπει να δωσω ρευμα μαλλον αλλα μετρωντασ τον ετσι εξω οπως ειναι δεν σφυριζει τιποτα εκτοσ βαζοντας τους ακροδεκτες στισ διπλανες επαφεσ δηλαδη αν δεισ την εικονα εχει 8 ακροδεκτεσ ομαδοποιημενους κατα ζευγη ...μονο αυτοι χτυπουν ...οι δυο διπλανοι δηλαδη κατσε να κανω φοτο,κανενασ αλλος συνδυασμος δεν χτυπα..
αν το ξαναμονταρω και το βαλω στο ρευμα και μετρησω...