Παράθεση Αρχικό μήνυμα από east electronics Εμφάνιση μηνυμάτων
Θεωρω δεδομενο οτι υπαρχει ενταση αναμεσα μας απο το πρηγουμενο ποστ που τσπ μπορει και να διαφωνουμε σε ενα θεμα και σε προσκαλεσα να μιλησουμε τηλεφωνικα ωστε να μπορουμε να δωσουμε εξηγησεις για το θεμα καλυτερα ο ενας στον αλλο αλλα ισως να μην ελαβες το μηνυμα για καποιον λογο .Το προτεινω λοιπον και δημοσια στην περιπτωση που δεν το ελαβες .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Φυσικά και υπάρχει ένταση όταν λέω ότι ο ενισχυτής έχει μία από τις πολλές τοπολογίες που είναι συμπληρωματικής συμμ., ή και άλλες ψευδο-συμπληρωματικής συμμ., ή push-pull κλπ και εσύ επιμένεις ότι είναι κοινού εκπομπού; και μου λες για τρανζίστορ 1, 4 και 7
αν δεν χρησιμοποιούμε αυτούς τους διεθνείς όρους πως θα συνεννοούμαστε;

και ότι έχει υβριδική και όχι απλή πόλωση με ωμικό διαιρέτη και θερμοκρασιακή αντιστάθμιση;
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί επέλεξες να εκτεθείς και τελικά να γελοιοποιηθείς με αυτόν τον τρόπο αλλά αυτό είναι δικαίωμα σου
Το σίγουρο είναι ότι αν δεν μου το έπαιζες administrator δεν θα μου μίλαγες έτσι και να λες ότι δεν αντιλαμβάνεσαι το διαγράφεις
σκέψου το
Το σάιτ έχει άδεια για να λειτουργεί σαν δημόσιο φόρουμ με κανονισμούς
Δεν ήρθα να γράψω στο σπίτι σου ούτε στο μαγαζί σου
Όλοι κάνουμε λάθη και είμαστε σωστοί όταν τα αναγνωρίζουμε

Σε αυτά που έγραψες σήμερα φυσικά και συμφωνώ και συμπληρώνω ότι μία επισκευή 15’ ή 30’ το πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούν να πάρουν μέρες και χωρίς εγγυημένο αποτέλεσμα
Στην περίπτωση αυτή θεωρητικά δεν κινδυνεύει τα +12V γίνονται +24V και σε λίγες άλλες περιπτώσεις φτάνουν τα +100VDC

Δεν σε πήρα τηλέφωνο ούτε έκανα συνεννόηση μέσω ΠΜ (κακιά συνήθεια των administrators με τα πρόσθετα μενού στο φόρουμ) γιατί είμαι της άποψης αυτά που έχουμε να πούμε μεταξύ μας είναι καλύτερα να τα μαθαίνουν όλοι
Αυτή είναι και η προτροπή μου σε όσα μέλη του φόρουμ (με καλό σκοπό) ζητούν απευθείας συνεννόηση μέσω ΠΜ