ο Σακης τα είπε όλα
αλήθεια εσύ έβαλες το θέμα επειδή ακούς παραμόρφωση ή επειδή την βλέπεις;
εγώ νομίζω ότι η παραμόρφωση που δίχνεις κανείς δεν θα την αντιληφθεί με το αφτί
Αυτο ειναι πολυ λαθος προσεγγιση και αναμενεις σε πραγματικες συνθηκες μηκη καλωδιων επαγωγικα φορτια ( ηχεια ) και σημα το οποιο ειναι πολυπλοκο να χειροτερεψουν οι συνθηκες παρα πολυ μην ξεχνας οτι η ισχυς ειναι πολυ μεγαλη και αρα τα οποια φαινομενα πολλαπλασιαζονται με αστρονομικη ταχυτητα
με τι τάση τον τροφοδοτείς; δεν εχει απολυτως καμμια σημασια
και σε τι ισχή είναι αυτή στο παλμογράφημα και με τι φορτίο; νομιζω οτι ειναι χωρις φορτιο και αρα με φορτιο θα γινει 100 φορες χειροτερα
πρέπει να βάλεις παλμογράφημα να δίξεις τι μορφή έχει στις εισόδους του τελικού σταδίου ο ενισχυτης ειναι σε ταξη Αβ μεσω της αναδρασης θα εχει ακριβως την ιδια εικονα παντου και στην εισοδο των εξοδων και στα οδηγα και πιο πισω Η πιθανοτητα να εχει προβλημα στο σταδιο εξοδου ειναι μηδενικη οτι ειναι ειναι πιο πισω και μεταφερερται στην εξοδο
αν και το παλμογράφημα που έχεις έχει τη βάση χρόνου ώστε να δίχνει το ημίτονο και όχι το προβληματικό κομμάτι στην αρνητική του ημιπερίοδο
φαίνεται να χρειάζεται να αυξήσεις το ρεύμα βάσης των τρανζίστορς που είναι για την αρνητική περίοδο (προφανώς είναι αυτά που ζεσταίνονται λιγότερο όπως είπες)
Αυτο ειναι μεγαλη κοτουραδα διοτι δεν μπορεις να αυξησεις το ρευμα βασης σε καποια απο τα τρανσιστορ εξοδου ενος ενισχυτη δλδ τι θα κανεις θα αυξησεις το 1 το 4 και το 7 και τα υπολοιπα θα τα αφησεις ως εχουν ??? Αυτο φιλε μου εναι συνταγη καταστροφης και ειναι πιθανον να λειτουργει σε στατικες συνθηκες αλλα οταν συνδεθει με ηχεια και μουσικη θα τιναχτει στον αερα μολις ζητηθει καποια ισχυς .
ο κινέζος δεν έβαλε τρίμερ σε αυτήν την περίπτωση (και σωστά κατά την γνώμη μου) γιατί το εύρος αυτών στους οποίους απευθύνεται είναι μεγάλο και οι πιό πολλοί θα το ξέσκιζαν στις λάθος ρυθίσειςτο μηχανημα εχει και θερμοστατη vbe multiplier και ρυθμιστικο το οποιο ειναι για να δινει κοινη πολωση σε ολα τα τρανσιτορ σε σχεση και ελεγχο με την θερμοκρασια που υπαρχει στο μηχανημα ...οποτε εδω δεν μπορω να καταλαβω τι λες
1. αν δεν έχεις σχέδιο ρώτα τον κινέζο αν μπορεί να σου βρει
2. κάνεις reverce engineering αφού το κύκλωμα είναι μικρό και απλό

το μηχανημα εχει και θερμοστατη vbe multiplier και ρυθμιστικο το οποιο ειναι για να δινει κοινη πολωση σε ολα τα τρανσιτορ σε σχεση και ελεγχο με την θερμοκρασια που υπαρχει στο μηχανημα ...οποτε εδω δεν μπορω να καταλαβω τι λες
Απάντηση με παράθεση