Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 35 από 35

Προεπιλογή

Μπορείς νά δώσεις λίγες πληροφορίες τί είναι τό λουτρό υπερήχων?

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ!!!!Θα του πω καποια στιγμη που θα εχω χρονο να μου το δωσει παλι να το φτιαξω και αυτο. Ειναι παρα πλυ επικυνδινο και κανεις καλα που το επισημαινεις για να εχουμε το νου μας καθως απο οτι βλεπω ολο και περισσοτερα παιδια ασχολουνται με τις παλιες συσκευες, ειναι πολυ καλο αυτο πιστευω!!!
    Το λουτρο υπερηχων δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα δοχειο με νερο, οπου το νερο δονητε με καποια υπερηχητικη συχνοτητα 150-400kHz. http://en.wikipedia.org/wiki/Ultrasonic_cleaning . Το χρησιμοποιουν οι οδοντιατροι για να καθαριζουν τα εργαλεια, αλλα και σε παρα πολλες αλλες εφαρμογες. Εγω το ειχα παρει απο το LIDL. Ειναι κυριως για κοσμηματα ρολοϊα αλλα το χρησιμοποιω για να καθαριζω διαφορα.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

λοιπον εχω και εγω μου το εχει φερει φιλος το προβημα του ειναι οτι εχει μεγαλη διαροη στο σασι σε χτυπανε και τα κουμπια συντονισμου και εντασης το δοκιμαστικο αναβει οπως και να βαλουμε το φις στην πριζα υπαρχει καποια λυση για το θεμα ; θα ανεβασω και φωτο το απογευμα

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

εδω και η φωτο απο το ραδιοφωνο πρεπει κατι να εχει γινει γιατι βλεπω ενα ηλ. πυκνωτη που πρεπει να εχει πολυ ποιο μετα απο την κατασκευη του απο καποιον που εκανε επισκευη η κατι τετοιο
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

κανεις ; καποια βοηθεια

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Παρόμοια Θέματα

1. Συντηρηση παλαιου ραδιοφωνου Nordmende
    από Phatt στο forum Ραδιόφωνο & CD Player