Εχει vga εξοδο να δοκιμασεις με αλλη οθονη?
Αν ο δισκος ακουγεται πως διαβαζει κανονικα τοτε προβλημα = γραφικα/μητρικη
Αν εχεις 2 μνημες δοκιμασε μονο με τη μια καθε φορα
Υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα ανεπαρκειας τροφοδοτικου οπως προειπωθηκε
Εχει vga εξοδο να δοκιμασεις με αλλη οθονη?
Αν ο δισκος ακουγεται πως διαβαζει κανονικα τοτε προβλημα = γραφικα/μητρικη
Αν εχεις 2 μνημες δοκιμασε μονο με τη μια καθε φορα
Υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα ανεπαρκειας τροφοδοτικου οπως προειπωθηκε
Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας
α) Οι ευχαριστίες 'πιο πάνω', στα παιδόπουλα που συντηρούν ακμαίο το Forum αυτό! β) Όσο για τις απαντήσεις, πάρε τις και σαν 'μισθό' για τη δική σου προσφορά, τις δικές σου απαντήσεις...
Το γεγονός ότι δουλεύουν τα βεντιλατέρ, ότι ανάβουν τα LED, και ανοίγει το συρταράκι του CD/DVD -κατ'εμένα τουλάχιστον απενοχοποιεί την τροφοδοσία γενικότερα (μαζί -εννοείται- και τη μπαταρία).
Η λειτουργία (χοντρικά) του δίσκου, ανιχνεύεται με απαλό-απλό άγγιγμα. Αν λειτουργεί, θα νοιώσεις πεντακάθαρα τη δόνηση του μοτέρ του καλώς γυρίζει. Καλό θα ήταν να ξέρεις/ξέρουμε αν 'ζει' ο δίσκος σου -γενικότερα-.
Ωστόσο το πρόβλημα δεν μου φαίνεται να εντοπίζεται, ούτε στην κάρτα γραφικών, ούτε στον δίσκο... Πολύ φοβάμαι είτε για το ίδιο το chipάκι του BIOS, είτε για την ίδια την μητρική...
Από αυτό: Απενοχοποιείται και ο δίσκος, αλλά απενοχοποιούνται και οι μνήμες (τουλάχιστον για το συγκεκριμένο πρόβλημα).
...Σιγά-σιγά οδηγούμαστε -μάλλον- είτε σε BIOS, είτε στη μητρική.
Καλού κακού δοκίμασε και μιά καινούργια μπαταρία στο BIOS... Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα ακριβές... Τι να πω;!
κΑΛΗΣΠΕΡΑ,
Λοιπον σημερα τα εβγαλα ολα ολα απο πανω και κανει ακριβως το ιδιο.
Αφησα μονο την μητρικη πανω και τιποτα αλλο.
Εβγαλα και την μπαταρια της μητρικης και παλι τα ιδια.
Καθαρισα και την πλακετα πριν την βαλω.
Ειδα μερικα αλατα κιολας.
Μαλον μητρικη εχει προβλημμα.
Το λαπτοπ ειναι toshiba satelite a300.
Σας ευχαριστω ολους.
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Υπαρχει ακομα μια απειροελαχιστη πιθανοτητα αν τα βιος ειναι σε θηκη μηπως βρεις να τα αλλαξεις, αλλιως ξεκινα ερευνα αγορας!
ΥΓ. Αν εχεις ορεξη για πειραματισμο στο εμπει πωλουνται πολλες μητρικες παλιων λαπτοπ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spirakos : 21-09-14 στις 21:52
Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας
δοκιμασε να κανεις το εξης. Βγαλε τελειως τον σκληρο και βαλε ενα boot cd . Καθως θα αναψει το bios θα βρει μια και μοναδικη συσκευη για boot , το cd. Το συμπερασμα το δικο μου ειναι ιδιο με του φιλου Γιωργου. Αλλα το οτι στις επιλογες f2 - f12 παροτι δινεις την εντολη , δεν την εκτελει , με κανει και υποψιαζομαι και πληκτρολογιο.
Ψάξε στη μητρική για φουσκωμένους πυκνωτές κοντά στον επεξεργαστή και εκεί που βρήκες άλατα.
Καλημερα σε ολους.
Το πληκτρολογιο καλο πρεπει να ειναι γιατι με το που παταω f2,f12 κολαει απλα στην οθονη υποδοχης χωρις να βγαζει την παυλα πανω αριστερα.
Πυκνωτες ολα καλα.Αυτο με το cd το εκανα.
Γενικα με το που παει να μπουταρει σταματαει εκει στην παυλα.
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!