kalησπερα ελεπια 5 μερεσ...πηγα τωρα βαζω μπροσ πηρε με μανοβελα ομοσ και τα φωτα που δεν αναβαν ηταν μονο τα μπροστα και το λομπακι τησ σκαλας..τεσπα το πηγα στο μαστορα η 1ηταχητητα τραβαγε λεσ και ειχα 4η τη φορτισε τη μπταρια 11.7 οκ πεσμενη αλλ οχι και για πεταμα τεσι δεν ειναι??ξερετε τι χαρη θελω ρε παιδια απο εσεασ καλα καταρχην αω καταβε κανεισ τι ειναι με τα νεα δεδομενα...αλλα βασικα ο τυποσ μου ειπε θα φωρτισει και να παω δευτερα να δω τι ειναι..τωρα αυτο που θελω απο εσασ ειναι να μου πει ποια πραγματα ελενχοντε με σχεδον μηδαμινη εργασια...το λεω αυτο γιατι τελευετεα φορα που του το πηγα ειχε ηδη ανοιξει το μοτερ ειχε διαλυσει ολο το μηαχανακια αλαξε και ελεγχε πηνια κοινοσ και να του λεγα αστο το παω αλου θα μου λεγε δωσε 50ε εργασια..ο πονηρηδις..πρωτον δηλαδη να μου πειτε πωσ να τον κατευθηνω εγω να δει ασ πουμε πρωτα την ασφαλεια μετα τον ανορθωτη που ειναι 2-3 βιδεσ νομιζω,μετα βραχικικλομα ξερω γω..καταλαβετε πιστευω τι θελω ε?να ελεγξει πρωτα αυτα που δεν ειναι μπελελιδικακαι εντελει αν τα δει ολα και ειναι ειναι πηνια να το παρω να το παω αλου γιατι τα χα αλαξει 5 μηνεσ και τουσ 3 το μηχανακι δε λειτουργουσε ακομα και οτι ηταν κινεζα επρεπε να μου πει δε θα βγαλεισ ουτε 6μηνο ετσι δεν ειναι?βοηθηστε ρε παιδια σας ετχαριστω πολυ ολους!!!!![]()