Πες τους ότι το μέτρησε ο ξάδερφός σου που είναι ηχολήπτης και παράγει 53dB, άρα είναι εκτός προδιαγραφών και να τσακιστούν να έρθουν να το δουν.
Πες τους ότι το μέτρησε ο ξάδερφός σου που είναι ηχολήπτης και παράγει 53dB, άρα είναι εκτός προδιαγραφών και να τσακιστούν να έρθουν να το δουν.
εγω θα ελεγα να τους ζητησεις να σου δωσουνε γραπτως οτι παραγει θορυβο εντος προδιαγραφων και οτι δεν εχει προβλημα μετα απο εξεταση απο δικο τους τεχνικο. θα ελεγα να μιλησεις και με την εταιρεια που εχει τα κεντρικα στην ευρωπη. το ξερω οτι ολα αυτα ειναι χρονοβορα και κοστιζουν σε νευρα αλλα εμπλεξες. δεν γινεται διαφορετικα.
Μπορεί και να είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού ο θόρυβος των db αλλά το πρόβλημά μου είναι αυτή η εμβοή ακόμη και όταν το μοτέρ δε δουλεύει. Άνοιξα τη κατάψυξη και το βουητό προέρχεται μάλλον απο εκεί. Είναι βουητό το οποίο δεν μπορώ να το καταγράψω καν με βίντεο ή ηχογράφηση. Είναι σαν μια εμβοή σαν ηλεκτρονικός ήχος που το βράδυ σου τρυπάει το εγκέφαλο. Ουτε με τα κεντρικα της Ευρωπης θα βγαλω ακρη. Εδω μου ειπαν στα κεντρικα της Αθηνας ετσι ειναι αυτα βουιζουν. Απάντηση για αθόρυβο ψυγείο φανταστείτε. Αν είναι να βγαλω ακρη ας τρεξω και ας κουραστω λιγάκι αρκεί να λυθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rika : 10-09-14 στις 21:36
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 11-09-14 στις 03:21
Αφου όταν ήρθες μου είπες πως δεν μπορείς να ρυθμίσεις εσύ το πρόβλημα και να επικοινωνήσω με το κατάστημα που το πηρα να έρθουν να μου το σταθεροποιήσουν γιατί ήραν θέμα εγκατάστασης και όχι βλάβης όπως μου είπες. Μόλις έφυγες επικοινώνησα άμεσα με το κατάστημα και μου είπανε γιατί δεν έλυσε ο τεχνικός το θέμα εφόσον ήρθε και πρέπει να έρθουμε εμείς; Του είπα δε ξέρω και είπε θα επικοινωνούσε μαζί σου και θα με ενημέρωνε αλλα απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν ήθελα να σε ξανα ενοχλήσω αφού το θέμα είπες πως ήταν καθαρά εγκατάστασης και πτι δεν ήσουν εσυ υπεύθυνος γι'αυτό. Πως να ξανα έπαιρνα; προσπαθήσαμε να ρυθμίσουμε τα ποδαράκια αλλα δεν σηκώνεται γίστράει γιατί πίσω έχει ροδάκια.Τέλος πάντων τώρα που ξέρεις ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ελπίζω να το λύσουμε.
Επικοινώνησα με τα κεντρικά Κουμπής service haier και δεν κράτησα όνομα του κυρίου που μίλησα. Απόψυξη δεν έγινε αφου είναι δυο βδομάδων το ψυγείο, δεν το έβγαλα απο τη πρίζα. Θα επικοινωνήσω αύριο αν είναι να το ξανα δείς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 11-09-14 στις 03:22