στο πανω σπιτι της μαμας μου εχω ενα miele touchtronic λετε να ταιριαζει το μπλοκο στo mondia
στο πανω σπιτι της μαμας μου εχω ενα miele touchtronic λετε να ταιριαζει το μπλοκο στo mondia
Δεν μπορώ να ξέρω έχουν βγάλει τόσα πολλά μοντέλα όλες οι εταιρίες που χανόμαστε
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Έκανα δοκιμή από το touchtronic έβαλα το μπλοκο στο mondia δούλεψε και επίσης ως εκ θαύματος του mondia το έβαλα στο touchtronic και δουλεύει κανονικότατα πως γίνεται αυτό
Ασφάλεια ποια τη δική του ή τον διακόπτη διαρροής όλου του σπιτιού ?
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Την δίκη του
Είναι λίγο «κουφό» μεν , διότι ο ηλεκτρομαγνήτης κλειδαριάς της πόρτας δεν είναι μεγαλύτερος από 5 watt , αλλά μία πιθανότητα είναι να έχει το ένα άκρο του πηνίου που σου ξεκίνησε το πρόβλημα διαρροή με γείωση ,και αναλόγως σε ποιό πόδι της πρίζας στον τοίχο πάει η φάση ,στη νέα θέση που το έχεις να παίρνει τώρα ουδέτερο και στην παλιά θέση να έπαιρνε φάση
Και οι 2 συλλογισμοί μου προϋποθέτουν απουσία και στα 2 σπίτια διακόπτη διαρροής ,αν υπάρχουν διακόπτες διαρροής , άκυρα τα σενάρια
Αν δεν παρατήρησες κάποιο μαύρισμα μεταξύ των επαφών ή κάποια μυρουδιά κατά το πάτημα για να ανοίξει η πόρτα τι να πω ?
φιλε μαστορα πολλα προβληματα τεχνικης φυσεως εχεις τελευταια. τι γινεται? σαν μαστορας θα περιμενα να τα λυσεις.