Κώστα θα φας ξύλο δες τι έγραψες γι αυτό στο #24 Αρχικό μήνυμα από slayerjohnny18 τωρα ειχα ταση 14.2 στο Q6001 υπάρχει το βραχυκύκλωμα;
το πιν 5 είναι στο HOT GND
Αυτη η ταση ηταν που ειχα στο τρανζίστορ. Οχι δεν υπάρχει βραχυκυκλωμα. Αρχικό μήνυμα από UV. Κώστα θα φας ξύλο δες τι έγραψες γι αυτό στο #24 στο Q6001 υπάρχει το βραχυκύκλωμα;
Αρχικό μήνυμα από slayerjohnny18 Αυτη η ταση ηταν που ειχα στο τρανζίστορ. Οχι δεν υπάρχει βραχυκυκλωμα. γιατί το έβγαλες ξαναβάλτο
Κανω κατι λαθος? Το μαυρο στο - του μεγαλου πυκνωτη και το κοκκινο στο 5 η στο 8 Αρχικό μήνυμα από UV. το πιν 5 είναι στο HOT GND
όχι το πιν 5 είναι κοινό με το (-) του μεγάλου πυκνωτή είχα πει 5 με 8
Ναι το δοκιμασα και αυτο χωρις αποτελεσμα.κανω το βραχυκύκλωμα και παιρνω ξανα μετρηση. Αρχικό μήνυμα από UV. όχι το πιν 5 είναι κοινό με το (-) του μεγάλου πυκνωτή είχα πει 5 με 8
Μεταξύ 5 και 8 παιρνω 0.8 volt
έβαλες ξανά ο βραχυκύκλωμα στο Q6001?
Ναι το βραχυκυκλωσα. Στην κλίμακα 20 του βολτομετρου μου διχνει με το μαυρο στο 5 και το κοκκινο στο 8 - 0.02 αντίστροφα 0.8 και στην κλιμακα 2 αντιστροφα μου βγάζει 142 κανω κατι λαθος? Συγγνώμη αλλα σε εχω κουράσει το ξερω.. Αρχικό μήνυμα από UV. έβαλες ξανά ο βραχυκύκλωμα στο Q6001?
Όροι Χρήσης