Στη πρωτη φωτο βλεπουμε την μπαρα της γειωσης! ουδεν σχολιο...
Στη δευτερη ειναι ο ουδετερος της παροχης....ουδεν σχολιο....
Στη τριτη βλεπουμε μια γενικη κατασταση του πινακα...γαματος?
Στην τεταρτη ειναι η μπαρα ουδετερου...........
![]()
Στη πρωτη φωτο βλεπουμε την μπαρα της γειωσης! ουδεν σχολιο...
Στη δευτερη ειναι ο ουδετερος της παροχης....ουδεν σχολιο....
Στη τριτη βλεπουμε μια γενικη κατασταση του πινακα...γαματος?
Στην τεταρτη ειναι η μπαρα ουδετερου...........
![]()
και καποιες φωτο μετα την επισκευη. μπηκαν 10ρες ασφαλειες γιατι ειχε 16αρες με 1,5αρι μπηκε ρελε
διαφυγης μπαρες κτλ..θελω να πεταξω τα δυο καφε που πανε στις ασφαλειες και υπαρχει και μια ακομη
εκρεμοτητα που την αφηνω να την βρειτε εσεις...
Ότι χειρότερο έχω δει ποτέ σε κουτί ηλεκτρολογικού πίνακα!
:-!
Θα πρέπει βασικά να προσθέσεις μια αυτόματη ασφάλεια ακόμα, συνδέοντας την μετά τον αριστερό διακόπτη (φάση), που προφανώς είναι για την τροφοδοσία της ηλεκτρικής κουζίνας.
Παρεμπιπτόντως, αφού θα μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις τα δύο καφέ καλώδια, εγώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις επίσης και το τρίτο καφέ καλώδιο, που συνδέει τον δεξί διακόπτη (φάση) με την αυτόματη ασφάλεια 20Α (για τον θερμοσίφωνα).......και επειδή δεν μπορώ να το καταλάβω από την φωτογραφία, φαντάζομαι ότι το καλώδιο για τον θερμοσίφωνα είναι όντως 4mm^2 , ώστε να ασφαλίζεται με 20Α ασφάλεια ,σωστά;
Ακριβως φιλε μου! η κουζινα δεν ειχε ποτε ασφαλεια.... τι να πεις.. ναι θα πεταχτουνε τα καλωδια αυτα και οι διατομες ειναι σωστες. το καινουργιο προβλημα ειναι οτι η ασφαλεια στο μετρητη ειναι 40αρα και η παροχη 6αρα οποτε και εκει εχει μπει χερι.
jami (20-09-14)
Τι ξεσκόνισμα? Μια βαριά θέλει να το κάνεις θρύψαλα για ανακύκλωση.
Αυτό θα πει ποιότητα κατασκευής.
900MHz-64GHz
τυπικος πινακας σε σπιτι 40 + ετων! μετα απο τοσα χρονια τι περιμενεις? εγω θα προτεινα ξηλωμα των παντων, και νεο ραγουλικο. μου ετυχε και εμενα και ξεκινησα απο το μηδεν. σε αυτες τις περιπτωσεις δεν κανεις επισκευες. ξεκινας απο το μηδεν!
Κι εγω αυτο θα εκανα . Πεταμα ολα και απο την αρχη για να ειμαι και σιγουρος οτι δεν εχουν κουραστει και οι ασφαλειες. Παντως γενικοτερα εκανες πολυ καλη δουλεια. Καλο το μαζεμα.
κανονικα πεταμα ηθελε αλλα ηταν κυριακη και επρεπε να δωσω ρευμα......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STALKER IX : 05-09-14 στις 07:46