εχεις που εχεις ολα τα αλλα μειονεκτηματα εισαι και ανορθογραφος! ειναι μερικες λεξεις σου που βγαζουν ματι με την ανορθογραφια τους!!
εχεις που εχεις ολα τα αλλα μειονεκτηματα εισαι και ανορθογραφος! ειναι μερικες λεξεις σου που βγαζουν ματι με την ανορθογραφια τους!!
Στελιο αφηνοντας στην ακρη την κουβεντουλα με τον Χρηστο , πες μας , περασες μια τις κολλησεις απο πανω? Επισης υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη ο ενισχυτης να χτυπηθηκε σε καποια ακρη και να εχει γινει μηχανικη ζημια σε καποιο υλικο? Αν ναι εστιασε σε εκεινο το σημειο. Η βλαβη οπως ειπαν και τα αλλα παιδια πιθανον να ειναι καποια ψυχρη. Ασε τα ισχυος για το τελος. Αν ειναι να αλλαξεις κατι προληπτικα σε πρωτη φαση ειναι το ποτενσιομετρο που ακουμπωντας το κανει τους κροτους που αναφερεις.
Δεν ξερω αν ηδη το εχεις αλλα επεσα επανω στο service manual , ισως να μπορεσει να σε βοηθησει.
http://elektrotanya.com/pioneer_gm-x.../download.html
χρηστο μπορεις σε παρακαλω πολυ απλα να μην απαντας αν δεν θες να βοηθησεις ? ευχαριστω !!
εχω περασει ψυχρες. αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα
παρακαμψα παντως και το ποτενσιομετρο αλλα και παλι τα ιδια . θα δοκιμασω μολις γυρησω να τις ξανα περασω και βλεπουμε..
Αν γίνεται να μαζευτούμε λίγο, ένα πρόβλημα έχει ο άνθρωπος δεν είναι ανάγκη να σκοτωθούμε η να μετρήσουμε τις γνώσεις μας.
900MHz-64GHz
moutoulos (23-08-14), stelios_a (22-08-14), windmill82 (23-08-14)
ευχαριστω κωνσταντινε !!
παρακαλω δωρο ενα ban στον φιλο στελιο! αν μου ξαναστειλεις υβριστικο και προσβλητικο μηνυμα θα το δημοσιευσω εδω μεσα. παρακαλω να επιληφθει αμεσα ο διαχειριστης!!
Λοιπόν παιδιά ... έχει παραγίνει.
Χρήστο, εσύ απαντάς απότομα (άσχετα αν έχεις δίκιο ή οχι), κάτι που όμως ενοχλεί το μέλος που απευθύνεσαι ...
Στέλιο μου είχες στείλει ΠΜ, και σου είπα κάτι. Δεν υπάρχει λόγος να γράφεις τέτοια (είδα το απεσταλμένο ΠΜ σου).
Ο καθένας θέλετε να επιληφθεί ο υπευθυνος ... αλλά απο την πλευρά του. Τι να κάνω εγώ τώρα ?. Υπάρχει κάποιος
ουσιαστικός λόγος να τσακωνόμαστε ?.
*** No GreekLish Please ***
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
.............................www.howtofixit.gr
αν η λεξη κομπλεξιος ειναι βρισια τοτε, εγω αναγνωριζω τα λαθοι μου.. δεν ξερω αν εχει περιαξει κατι στο μυνημα που του εστειλα..αλλα για ακομα μια φορα τον παρακαλεσα να μην ξανα γραψει τιποτα αν δεν θελει να βοηθησει . κατι που του εγραψα δημοσια 3 φορες και δεν το σεβαστηκε.. δεν θα ξανα ασχοληθω μιας και στο επομενο περιεργο ποστ που θα εχω απο τον χρηστο , πολυ απλα θα το αγνοησω.
στο κατω κατω, οτι γραφει ειναι και εκτος θεματος απο το αρχικο ποστ.. δεν θα βγω και φταιχτης επειδη τον παρακαλαω συνεχεια να σταματησει διοτι το εχει ξανα κανει και σε αλλα ποστ...αλλα αφου δεν ηταν δικα μου , δεν ασχοληθηκα καν.
και για να ειμαι και στο θεμα. ο ενισχυτης επισκευαστηκε!!
αγαπητε φιλε,
το αν απανταω αποτομα οπως το λες ειναι δικο σου συμπερασμα και φυσικα δεν απαγορευεται ουτε επιβαλλεται τροπος εκφρασης εκτος και αν εχουμε χουντα η κομμουνισμο.
οσο για το κομπλεξικος σου το ανταποδιδω και ειμαστε πατσι!! οταν ζητας κατι να δεχεσαι ολες τις αποψεις και οχι μονο αυτες που θελεις εσυ!!
ε ρε κατι δημοκρατες που βγαζει αυτος ο τοπος!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xsterg : 24-08-14 στις 13:46