Ναι μονος μου το περασα.Εχει στο PC Suite επιλογη (αν θυμαμαι καλα) που του δινεις εσυ το αρχειο και κανει εγκατασταση απο την αρχη.
Ναι μονος μου το περασα.Εχει στο PC Suite επιλογη (αν θυμαμαι καλα) που του δινεις εσυ το αρχειο και κανει εγκατασταση απο την αρχη.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Το πρόβλημα είναι ότι το PC Suite το εχω κατεβάσει μεν, δε όμως δε βρίσκει ποτέ και κανένα τηλέφωνο.... Το εχω συνδεσει μεσω USB αλλά δε το βρισκει με τίποτα. Οπότε να κι ένας ακόμη λόγος που υποψιάζομαι και το βύσμα....![]()
Αλήθεια πώς βρήκες και πέρασες το αρχείο;
Για την ώρα έβαλα τη μπαταρία σε άλλο κινητό να φορτίσει καλά και περιμενω....μόλις γεμίσει θα εχω νεότερα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 22-08-14 στις 17:53
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Επανερχομαι....μόλος εγραψα το παραπανω το τηλέφωνο είχε ηδη γεμισει την μπαταρία....
Μετά απο 15 λεπτα, το 302 με γράφει μπαταρια 57% και ειναι στην αναμονη. Με τη σύνδεση στον υπολογιστή, στο ένα καλώδιο δε δουλεύει παρα μόνο σε διαγώνια θέση. Με το δεύτερο μόνο φορτίζει....
Στο 2ο τηλέφωνο (V 640) και τα 2 καλώδια φαίνεται να δουλεύουν κανονικά.
Μήπως τελικά έχει πρόβλημα το FastPort;
Βεβαια και τα 2 βύσματα εχουν μια ψιλοβρωμιά, θα την καθαρίσω και βλέπουμε.
Με απασχολει πάντως και το γεγονος ότι η μπαταρία σε περιπου μιση ωρα μεσα επεσε στο μισό της χωρις να ειναι πάνω σε κανενα τηλέφωνο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 22-08-14 στις 18:39
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
Η δικη μου αποψη ειναι οτι οταν μιλαμε για 5-6 ετων συσκευη , το πιο καλο ειναι πολυ-πολυ να την αφηνουμε στο συρταρι για εκτακτη αναγκη . Επομενως θα λεγα οτι ειναι πολυ παλιο κινητο και να μην ασχοληθεις για τιποτα. Παρολα αυτα εγω θα εστιαζα και στον κονεκτορα φορτισης , τα sony εκεινης της εποχης ειχαν κουσουρια με κονεκτορες που κοβοταν τα ποδαρακια εσωτερικα και μια εκαναν επαφη , μια οχι.
Όπως ειναι τα πράγματα τώρα, αυτό δυστυχώς είναι το κυρίως....αυτο το έχω ακούσει και παλιότερα. Από την άλλη αν δε χαλασει κατι τελειως δεν το πετάω.... έχω καμια 12ρια αλλά ειναι για πειράματα....κι όσα δεν ειναι για πειράματα θέλουν ρυθμίσεις ή δε δουλευουν....
Με κάνει όμως εντύπωση, καθότι από τότε που έχασα το δικό μου ψάχνω γενικά. Και έχω δουλέψει με S/E 7-8 ετών αλλά δεν έβγαλε πρόβλημα.
Αλλά επειδή λένε φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, ας το ψάξω για καλό και για κακό να υπάρχει αν χρειαστεί.
Αν δώσω τα στοιχεία του λογισμικού, μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη;
Δημητρη μου ηρθε φλασια και θυμηθηκα οτι το firmaware το βρηκε μονο του οταν το συνδεσα με το Pc suite.Αν δεν καταφερεις να βρεις ενα σωστο καλωδιο USB ωστε να το βλεπει ο υπολογιστης παντα δεν εχει νοημα να ψαχνεσαι.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε