Η πολύ ζέστη αυτέ τις μέρες,αλλά κ η δουλειά μού δεν μου έχουν επιτρέψει ακόμη να τσεκαρω αυτά που μου εχετε πει.Θα τα κάνω και θα σας ενημερωσω για τα αποτέλεσματα. Τελικά το πάθημα , μου δίδαξε μακριά απο lg και απο inverter....
Η πολύ ζέστη αυτέ τις μέρες,αλλά κ η δουλειά μού δεν μου έχουν επιτρέψει ακόμη να τσεκαρω αυτά που μου εχετε πει.Θα τα κάνω και θα σας ενημερωσω για τα αποτέλεσματα. Τελικά το πάθημα , μου δίδαξε μακριά απο lg και απο inverter....
Δεν φταιει τιποτα απο οσα λες .αλλα ο αρχικος εγκαταστατης.Στο θεμα μας τωρα . Αφου βγαλης προσεκτικα την μονωση απο τις σωληνες κοντα στον τοιχο (απο την πλευρα της εξωτ. μοναδας) ,ΕΛΕΓΞΕ τις σωληνες οπτικα μεσα και εξω απο τον τοιχο για τυχον τσακισμα. Στη συνεχεια ενημερωσε με για οδηγιες η παρε ψυκτικο. (Κατα 99% εχει τσακισει η σωληνα χαμηλης πιεσης ).
Δυστυχώς λόγω πολλών και διαφόρων οικογενειακων καταστάσεων, δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω ....Το μόνο ότι το έχω ανάψει στο ζεστό κάνα 2 φορές και δουλεύει, αλλά δε το έχω αφήσει πάνω άπο 15 λεπτά για να δώ τι συμβαίνει. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεπεράσω κάποια προβληματα που έχω και να μπορέσω να ασχοληθώ για να δω τι συμβαίνει .
Ευχαριστώ όλους όσους μου έχουν απαντήσει και μου προσφέρουν τις γνώσεις τούς! Να είστε καλά και Υγεία το νέο έτος σάς εύχομαι!
Καλες γιορτες και σε εσενα Παναγιωτη, περαστικα να ειναι ο,τι και αν ειναι!
Καλησπέρα παιδια.
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ιδιο κλιματιστικο.Εφερα εναν ψυκτικο αλλα το μονο που εκανε ηταν να δει αν εχει φρεον.Εχουμε καμια λυση για το προβλημα?
Υ.Γ. Εχω παρει 3 ψυκτικους,και οταν τους ειπα το προβλημα,κανεις δεν ηρθε να το δει...