ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον .Αρχικά.Πέφτει η ασφάλεια του ψυγείου.
Γινεται έλεγχος απ το γιατρό και διαγνώσκει βραχυκυκλωμένο το μοτερ.Αλλαγή μοτέρ η συνταγή.Το παρακολουθεί για ενα 24-ωρο ο γιατρός και για άλλο ενα εγω.Ολα καλά.Αν θυμάμαι καλά δούλευε 15λεπτα κάθε μια ή δυο ώρες κάτι τετοιο.
Είκοσι μέρες περίπου αργότερα (ισως να ειχε συμβεί και ποιο νωρίς και να μη το καταλάβαμε)τα παγωτά στη κατάψυξη ηταν μαλακά ενω αυτήείχε να ανοίξει δυο μέρες (τους έταξα πολλά για να πουν την αλήθεια).
Πως γίνεται η ανιχνευση για διαροή ?Οπτικά η αυτό που έκανε να αφήσει το μανόμετρο που χρησιμοποιεί στο γέμισμα με το υγρό συνδεδεμένο γιά να δεί αν πέσει η πίεση?
Αυτό το κάτι σαν ασφάλεια ΔΕΝ ήταν πάνω στο ψυκτικό στοιχείο αλλά σε ενα φισ καλωδίων απο μπροστά απ το στοιχείο το οποίο κατέβαινε προς το ανεμιστηράκι.
Στη συνέχεια εκτός πρίζας για 10ημ. και επιστροφή απο διακοπές με χαλασμένο ψυγείο.ξανα στη πρίζα να το παρακολουθήσουμε λεει ο γιατρός.Εδω λοιπόν έχουμε τις θερμοκρασίες των8-10 στη συντήρηση και ενα σκαμπανέβασμα απο -10 εως 0 στη κατάψυξη.
Το δε ανεμιστηράκι δούλευε.Τηνεπόμενη μέρα τα παράτησε.
Το δε μοτέρ δούλευε ακατάπαυστα τουλάχιστον για6-7 ωρες .Δεν μπορούσα να το παρακολουθήσω άλλο.Η δε θερμοκρασία του ειχε ξεπεράσει τους 75C -εως εκεί δείχνει το θερμόμετρο-.
Ενα άλλο πολύ ενοχλητικό που απέκτησε με την αλλαγη του μοτέρ ηταν ο θόρυβος ή καλύτερα σαματάς.Θα έλεγα ενα 40-50% επάνω.
Αλλαγή στο ανεμιστηράκι έγεινε όπως και στο διακόπτη πορτας.
Το στοιχείο πιάνει τόσο πάγο που γίνεται ενα σώμα σωλήνας και ψύκτρες.ΠΡΌΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΆΞΩ ΜΟΝΟς ΜΟΥ.