Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω να το δουλέψω χωρίς το βαριστορ άλλωστε δεν κάνει και καμιά τρελή ζέστη. Θα προσπαθήσω να βρω κανέναν που επισκευάζει T. V. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου.

Το ρελέ μπήκε μια χαρά μετρήθηκε μέτα την εγκατάσταση και με όργανο, απλά έτυχε να το καψει.... Άσε που δεν ξέρω αν κάηκε τώρα το βαριστορ ή ήταν ήδη καμένο αφού το δίκτυο εδώ δεν είναι και ότι καλύτερο . Επίσης στο δίπλα δωμάτιο σε άλλη ασφάλεια έχει ολόιδιο μηχάνημα το οποίο δεν έκανε κιχ ☺.

Αυτό με το καλώδιο το έχω κάνει πιο παλιά σε πλακέτα (καλωδιακι από utp μου είχε δουλέψει χάρμα) αλλά ενώ το ένα ποδαράκι βλέπω που πατάει το δεύτερο δεν το βλέπω από πίσω να πηγαίνει κάπου..;

Στο χειρότερο σενάριο πόσο έχουν περίπου αυτές οι πλακέτες καινούργιες (τάξη μεγέθους δεν περιμένω κάνεις να μου πει ακριβώς) ;