Πετρο καλησπερα και παλι.
Με βαζεις σε υποψια με την λαμπικο πλακετα γιατι και οι υπολοιπες δυο (που εχω φυλαξει μαζι με τις αποδειξεις πληρωμης και προς το παρον δεν τις βρισκω) ειναι στην ιδια κατασταση.... λες να μου εκανε καμια λαμογια ο μαστορας, δηλαδη να με χρεωνε το ακριβοτερο ανταλλακτικο (πλακετα) και στην ουσια να αλλαζε τον θερμοστατη αποψυξης; αλλα απο οσο θυμαμαι επειδη και στις τρεις επισκευες ημουν μπροστα δεν πειραζε κατι στην πανω δεξια γωνια της καταψυξης.... απλα ελυνε το πισω πανελ για να φανει το στοιχειο, αφαιρουσε απο την συντηρηση το μερος που εχει το φως και την πλακετα, την αλλαζε, εκανε αποψυξη με ενα πιστολακι και αυτο ηταν.

Το ψυγειο αυτο που μου δειχνεις ειναι πανομοιοτυπο με το δικο μου, ιδιοι χωροι, ιδιο πανελ καταψυξης, ραφια κλπ.
Το τεστ με την αντισταση δεν το πολυκαταλαβα διοτι τα αγγλικα μου ειναι φτωχα, το τεστ στον θερμοστατη αποψυξης θα το κανω στην επομενη χειροκινητη αποψυξη και θα ανεβασω αποτελεσματα καθως και και φωτο του θερμοστατη, να υποθεσω οτι για ανταλλακτικο κανει οποιοσδηποτε η χρειαζεται συγκεκριμενος θερμοστατης;

Υ.Γ. Περα απο το αν καταφερω να κανω κατι σχετικα με την επισκευη, νομιζω οτι αυτο το νημα θα φανει χρησιμο και σε αλλους με ιδιο προβλημα ως μπουσουλας για να ξεκινησουν το ψαξιμο και γιατι οχι, να καταφερουν να επισκευσασουν το ψυγειο τους.