Με 22,5 ωμ βγαίνει 2150 έως 2300 βατ . ωμομέτρησες και με την γείωση? .. για να έχει άλατα σημαίνει ότι οι φλάντζες χάνουν νερό / ατμό .. δεν απέχει πολύ να σου ρίξει τον διακόπτη.
Με 22,5 ωμ βγαίνει 2150 έως 2300 βατ . ωμομέτρησες και με την γείωση? .. για να έχει άλατα σημαίνει ότι οι φλάντζες χάνουν νερό / ατμό .. δεν απέχει πολύ να σου ρίξει τον διακόπτη.
Κατα πασα πιθανοτητα εχει διαρροη η αντισταση.Κατι τετοιο δεν μπορεις να το μετρησεις με το ωμομετρο γιατι η ταση που βγαζει στους ακροδεκτες του ειναι πολυ μικρη για να "σκασει" η διαρροη.
Μονο με μεγγωμετρο μεταξυ ενος ακροδεκτη της αντιστασης και της γειωσης θα φανει η διαρροη.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
εγώ βλέπω κάτι χειρώτερο... τον δεξιά ακροδέκτη που έχω στον κύκλο να ακουμπά στο σίδερο!
γιατί δεν είναι ίσιος όπως οι υπόλοιποι;
![]()
μη σε ξεγελαει η φωτογραφια Νικο ! δεν ακουμπαει ετσι φαινεται ! πως μπορω να το καθαρισω καλα ωστε να φυγουν τα αλατα ;
Για να μη το καθαρίζεις άδικα θα έλεγα και εγώ να έκανες αυτό που γράφει ο JOUN στο #3 αν δε βρεις μέγγερ κάνε τη μέτρηση των άκρων της αντίστασης με τη γείωση με ωμόμετρο στη μεγαλύτερη κλίμακα του οργάνου πρέπει να σου δείξει άπειρο ,αν και το μέγγερ είναι πιο σίγουρο