Τελικα θα πρεπει να παω στην Αθηνα να ελεγξω εγω το πλυντηριο γιατι η γυναικα μου δεν τα καταφερνει. Παντως ολοι συγλινετε στο οτι φταιει η αντλια?
Τελικα θα πρεπει να παω στην Αθηνα να ελεγξω εγω το πλυντηριο γιατι η γυναικα μου δεν τα καταφερνει. Παντως ολοι συγλινετε στο οτι φταιει η αντλια?
Σε καποιο αλλο θεμα με παρομοιο προβλημα διαβασα οτι ειχε προβλημα το μπλοκο της πορτας. Πως ελεγχω αν δυσλειτουργει το μπλοκο?
Από τη στιγμή που αναβοσβήνει κάποια λυχνία alarm θα πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο του κατασκευαστή ,αν φταίει η πόρτα θα σου λέει στις βλάβες αν πρέπει να αναβοσβήνει αυτό που αναφέρεις ή κάποιο άλλο
Τελικα το προβλημα δεν ηταν η αντλια αλλα ο βουλωμενος απο ενα ειδος λασπης σωληνας αποχετευσης. Ηταν βουλωμενος απο την αντλια ως την αλλη ακρη του. Επιστρατευσα το πιεστικο για να τον καθαρισω τοσο πηχτη ηταν η λασπη. Η ικανοποιηση που ενιωσα οταν το εφτιαξα και λειτουργησε ξανα,ηταν μεγαλη. ΤΟ ωραιο ομως της υποθεσης : πηρα περιχαρης την συζυγο μου στο τηλ. για να της πω οτι το εφτιαξα και οτι λερωσα λιγο το σαλονι και τι μπαλκονι και αντι για ευχαριστω και μπραβο μου εβαλε τις φωνες που λερωσα, Γυναικεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Σας ευχαριστω ολους που με βοηθησατε!!!!
Να έχεις το νου σου συνήθως γίνονται τέτοια βουλώματα από συνδυασμό μη λειωμένου απορρυπαντικού λόγο χαμηλής θερμοκρασίας αλλά πάντα στη σωλήνα υπάρχει ή κομμάτι από άλατα που ξεκόλλησαν ή κάποιο μικρό ξένο σώμα ή ψιλοτσακισμένο σωλήνα εξαγωγής , αφού τέλος καλό όλα καλά
τις άτιμες .. αυτή επίτηδες έβαλε αντί για απορρυπαντικό λάσπες ... για να της πάρεις άλλο πλυντήριο (γιαυτό θύμωσε που το έφτιαξες !)πηρα περιχαρης την συζυγο μου στο τηλ. για να της πω οτι το εφτιαξα και οτι λερωσα λιγο το σαλονι και τι μπαλκονι και αντι για ευχαριστω και μπραβο μου εβαλε τις φωνες που λερωσα, Γυναικεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Γιατί τόση πολύ λάσπη? από πού? έβαλε ρούχα που είχαν λάσπες? ή έχει πάρει κανένα μάπα απορρυπαντικό ... ή η αντλία δεν έσπρωχνε καλά (από μισοβουλωμένο φίλτρο κτλ)