Μεγαλα νουμερα στο τηλεχειριστηριο δυσκολα θα βρεις,οποτε παιρνεις ενα προγραμματιζομενο.
Μεγαλα νουμερα στο τηλεχειριστηριο δυσκολα θα βρεις,οποτε παιρνεις ενα προγραμματιζομενο.
Να μην εχει μικρο χειριστήριο που αναλογικά τα πλήκτρα ειναι μικρα.....
εσεις τι έχετε;;;;;
Ολοι μικρά χειριστήρια έχουν, και όχι τυχαία. Μιλάμε για φτηνές συσκευές μικρού μεγέθους, που ταξιδεύουν πολύ (από την Κίνα). Ενα μεγάλο χειριστήριο λοιπόν, εκτός του δικού του αυξημένου κόστους, θα μεγάλωνε και το μέγεθος τηε συσκευασίας, άρα θα μείωνε τον αριθμό κουτιών που χωράνε στο container, αυξάνοντας σημαντικά τα μεταφορικά ανά μονάδα. Και επειδή πρόκειται, επαναλαβάνω, για φτηνές συσκευές, η ποσοστιαία αύξηση στο τελικό κόστος (landed cost που έλεγε και η μανούλα μου στο χωριό) θα ήταν σημαντική. Οπότε δεν...
Αυτός ο CRYSTAL AUDIO PRIME-HD ειναι αξιόλογος;;;;; τον εχεται δοκιμάσει;;;;;;
Θα πρέπει να σου πω ότι η Crystal Audio έχει πολύ καλά και αξιόλογα προϊόντα στο χώρο του ήχου και εικόνας. Τον CRYSTAL AUDIO PRIME-HD δεν τον έχω δει από κοντά, όμως κάτι HD media player που έχω χρησιμοποιήσει της εταιρείας ήταν αρκετά γρήγορα και καλά. Αν η επιλογή σου γυρίζει γύρω από την συγκεκριμένη εταιρεία θα σου την πρότεινα χωρίς φόβο! Υποστηρίζει και PVR το συγκεκριμένο για να γραφεις και τις εκπομπες που σε ενδιαφέρουν.