apla πράματα![]()
apla πράματα![]()
Μα ποιος είμαι ο πστης?![]()
900MHz-64GHz
Κι αν ήταν μεγάλη motherboard από laptop με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών θα μπορούσες να το προθερμανεις με αυτό το preheater;
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Ναι. Ο αέρας είναι διαφορετικός από τα υπέρυθρα.
900MHz-64GHz
Είσαι πολύ δυνατός.
Μια ερώτηση μόνο. Πόση πίεση είχες στον αέρα? Μια φορά που το προσπάθησα προφανώς είχα πολύ πίεση και κυνηγούσα τα smd.....
Αναφερόμουν σε κάποιο σημείο μέσα στο video.
Ο αέρας ΧΩΡΙΣ nozzle δεν έχει μεγάλη πίεση (κάπου στο 8-9 το είχα) και απορώ πως σας φεύγουν εξαρτήματα. Αν έχεις κάποια λεπτή μύτη ίσως.
Και πάλι με την πιο λεπτή μύτη δεν μου έχει τύχει να φεύγουν εξαρτήματα (χαμηλώνω λίγο τον αέρα). Σε τόσο μεγάλο τσιπ πάντως βάζω πολύ αέρα για να ζεσταίνω αποδοτικά.
900MHz-64GHz
kostakis8329 (23-06-14)
ετσι οπως ξεκινουσε το βιντεακι leosedf νομιζα θα πεταχτει τιποτα headshot απο call of duty ή counter strike!
παιδια πηρα σημερα μαζι με αλλα 100 εξαρτηματακια και μια τρομπα απο αυτες του χεριου που ρουφανε το καλαι απο την τρυπα.
Απλα εχω την εντυπωση οτι κατι δεν κανω σωστα γιατι μπουκωνει καθε 10 τρυπες και θελει ή να την ανοιξεις ή να βαλεις κατσαβιδακι στη μυτη να την ξεβουλωσεις. οδηγιες δεν ειχε, ειναι φυσιολογικο? Ενταξει δε μπουκωνει τελειως αλλα χανει καπως απορροφητικοτητα.
Ειχα παθει ενα ατυχημα , παντα καλυπτω ΟΛΗ την πλακετα με τρείς στρώσεις καπτον τεϊπ εκτος της πισω πλευρας του bga και απο την πανω μερια αφηνω λιγο κενο 3 mm απο τα πλαγια του bga να υπαρχει. Σε ενα λαπτοπ με τοση προστασια ενα τσιπακι μνημης της καρτας γραφικων με την βαρυτητα (βρισκοταν απο την κατω μερια κοιταζε το preheater) ξεκολλησε ........
Να υποθεσω το λαθος μου ηταν οτι το εβρασα πολυ ; Τι αλλο;
Αχχχ αυτες οι μνημες πρεπει να τις προσεχουμε ευτυχως που το ανεφερες.......
Ωραιο βιντεο με εξαιρετικο φόκουςπαρεπιπτόντως.
Αν έχεις χρόνο και διάθεση ανεβασε ενα βιντεο με reballing που να το κανεις εσυ ο ίδιος και με τον ανάλογο σχολιασμο!!!!!
Να υπαρχει και ενα ελληνικο reballing βιντεο!!!
┃Γνώσεις ⇛ UNIX~Linux: Αρκετά καλές┃ Προγραμματισμός: Ναί ┃ ┃Αγγλικά: Πολύ καλά┃
┃Λειτουργικό ⇛ Fedora 16@32bit σε ASUS P5LD2-VM┃
┃Προδιαγραφές Desktop ⇛ CPU:Pentium 4@3 GHz 32bit┃Ram: 4-GB ┃
┃GPU :NVIDIA GeForce GT 440 GDDR5 1GB 3200 MHz┃8-ch HD Audio┃