Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα τα παλμοτροφοδοτικα από χαμηλή τάση.
Όλα βγαίνουν για τάση 100-260V.
Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα τα παλμοτροφοδοτικα από χαμηλή τάση.
Όλα βγαίνουν για τάση 100-260V.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Ενας τεχνικος με βασικες γνωσεις θα μπορουσε να δει την τηελοραση σου και η συνηθισμενη εμπειρια ειναι και αρκετη για να σου πει πια ειναι η αιτια που καηκε η τηλεοραση σου Ετσι θα ξερεις και απο τι θα προστατευτεις στο μελλον
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά αλλα το θέμα έχει να κάνει με την ΔΕΗ. Το αν κάηκε όταν είχε χαμηλή τάση για 45 λεπτά συνεχόμενα η αν κάηκε κατά την χρονική στιγμή που η τάση επανέρχεται ( jakektm ) ένα εχω να πω ...εγώ έμεινα με χαλασμένη tv. τι κι αν την είδε ηλεκτρολόγος (east electronics ) και μου έδωσε και παραστατικό ότι η ζημιά έχει προκληθεί από την διακύμανση τάσης ...η ΔΕΔΔΗΕ την ονόμασε <προβλημα έλλειψης μιας φάσεως λόγω τυχαίας βλάβης στην διακλάδωση Μ.Τ.> και έτσι δεν δικαιουμε αποζημίωση. Εγώ ξέρω ότι πριν είχα tv και τώρα δεν εχω.thanks για την διαφώτιση
![]()
Sorry αλλα αυτα ειναι σαλια μπαλια και γιατριοσοφια οσο ξερει ο ηλεκτρολογος απο τροφοδοτικα τηλεορασεων τοσο μπορω και εγω να κανω την δουλεια του Μποντρινι
Ο τεχνικος τηλεορασεων ηλεκτρονικος εικδικευμενος και οχι ηλεκτρολογος μπορει να σου δωσει σχετικες πληροφοριες
Αν θελεις μπορω να κανω και μια μαντεψια ...
1) εαν η τηλεοραση ειναι κοπανημενη στο πρωτευον του τροφοδοτικου συνηθως εκει δεν θα εχει μεινει τιποτα ...σκασμενα τρανσιστορ καμμενες ασφαλειες κλπ κλπ και εκει σαφως και φταιει η ΔΕΗ οχι βεβαια για την χαμηλη ταση αλλα προφανως απο στιγμιαια υπερταση πιθανον κατα την ορθη επεναφορα της τασης ...Σε αυτη την περιπτωση ομως ειναι σπανιο να καθαρισεις μονο με μια τηλεοραση ειναι σιγουρο οτι θα σου "ετρωγε " και κατι αλλο 100% >
2)Το πιθανοτερο ομως σεναριο σε τηλεοραση 2-3ετιας ειναι οτι ηδη ειχε θεματακι στο δευτερευον του τροφοδοτικου και με καποια ανωμαλια της τασης το κακο απογινε ...Οπου το πιθανοτερο ειναι οτι μπορει και να μην σου εφταιγε η ΔΕΗ και η τηλεοραση ηταν προγραμματισμενη να χαλασει anyway ...
Αυτα απο μενα