Χαχαχαχαχαχα....
Τι να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά.
Είναι άλλωστε και αυτό ένα μηχάνημα που περιέχει ηλεκτρικά,ηλεκτρονικά και μηχανικά τμήματα - εξαρτήματα και κάποια στιγμή είναι λογικό να παρουσιάσει βλάβη.
Σοφιανέ όσο για την ράβδο που προσαρμόζονται τα εξαρτήματα, νομίζω δεν υπάρχει θέμα επικινδυνότητας για εμάς εδώ στο forum (μέσω internet)........ίσως να υπάρχει θέμα όμως, για αυτόν/ή που θα κάνει δοκιμή καλής λειτουργίας...... δεν ξέρω .......εξαρτάται![]()
Μπορεί να έχει πρόβλημα η πλακέτα PWM, το μοτέρ, να υπάρχει κόψιμο στο καλώδιο του χειριστηρίου κ.ο.κ.
Ανέβασε μερικές φωτογραφίες του μηχανήματος (....χωρίς την φίλη σου, γιατί ο Κωνσταντίνος-leosedf καραδοκεί
![]()
) με την πλακέτα,μοτέρ κ.λ.π. μήπως βγει άκρη.
Υ.Γ. Κωνσταντίνε με πρόλαβες ...... αλλά δεν κατάλαβα .........μήπως κάνεις διαφήμιση λέγοντας ότι μπορείς να πας να <<φτιάξεις >> το πρόβλημα και σε καλές τιμές, κάτι που είναι ενάντια στους κανονισμούς του forum;
edit: Διόρθωσα το όνομα του leosedf ,το είχα κατά λάθος γράψει Leodesf , sorry Κωνσταντίνε για το λαθάκι.





Απάντηση με παράθεση



