δεν κρατούσε η άλλη γι'αυτό και μόνο την άλλαξα...δεν τα έφτησε τελείως δηλαδή....
δεν κρατούσε η άλλη γι'αυτό και μόνο την άλλαξα...δεν τα έφτησε τελείως δηλαδή....
Είσαι σίγουρος ότι είναι γνήσια? Από που την αγόρασες?
900MHz-64GHz
πριν κανεις οτιδηποτε με τον πωλητη ηρθες σε επαφη? αν κανεις καποια ενεργεια μπορει να σου ακυρωθει η εγγυηση...
για την μπαταρία δεν γνωρίζω προέλευση...γιατί ο υπολογιστής ανήκει σε φίλο μου...ο οποίος μου είπε ότι την παρήγγειλε γνήσια...θα μάθω σε λίγο και θα ενημερώσω....όμως από την ώρα που γράφει ένα σωρό ''σκατουλάκια'' και trademark toshiba δεν σημαίνει και αυτομάτος ότι θα είναι και γνήσια?
αρα ειμαστε στο μηδεν. καποιος αγορασε μια μπαταρια και του ειπαν (μαλλον ψευδως) οτι ειναι γνησια και καλη (αλλο ψεμα).
το "την αγορασε ο φιλος", "μου ειπαν οτι ειναι γνησια", "δουλευει εγγυημενα", τα ακουω καθε μερα. η λυση ειναι μια. παρηγγειλε εσυ μια νεα γνησια μπαταρια και χρεωσε τον φιλο. το αν ειναι ακριβη, αν αργησει να ερθει κλπ ειναι δευτερευοντα. οπως επισης και το τι θα κανει την παλια μπαταρια παλι ειναι δικο του θεμα.
επιμενω, με τον πωλητη της νεας μπαταριας γιατι δεν ηρθε σε επαφη? μην εχει περασει κανας χρονος? δεν εχει τα στοιχεια του?
Παρεπιτοντως εχει χαλασει και του δικου μου laptop η μπαταρια (δεν κραταει) υπαρχει τροπος να την ανοιξω με το λιγοτερο δυνατο σπασιμο
για να αλλαξω μεσα τα στοιχεια της με γνησια ποιοτικα (εχω ηλεκτροποντα) ?
Μια αλλη που ειχα δοκιμασει να ανοιξω παλαιοτερα την εκανα κομματια για να καταφερω να την ανοιξω και απο θυμαμε δεν ειχε καποιο εμφανες σημειο να ανοιγει.
Ευχαριστώ όλους που απάντησαν.....έχουμε νέα στοιχεία σχετικά με το πρόβλημα....μιλούσα σήμερα το πρωί με τον φίλο....και τελικά έχουμε.....το πρόβλημα της ''μη αναγνωρίσεως'' της μπαταρίας προέκυψε από αυτή που είδη είχε....και γι'αυτό παρήγγειλε άλλη από Ταιβάν ....γνήσια ή μη...δεν παίζει μάλλον ρόλο γιατί τελικά πρέπει να έχει πρόβλημα κάποιο σημείο της μητρικής τελικά...οπότε ακούω προτάσεις.....
Ευχαριστώ