Το ανεμιστήρακι δουλεύει αν επιλέγει το κουμπί ventilation.Το δοκίμασα όπως επίσης και της κατάψυξης και είναι οκ
Το ανεμιστήρακι δουλεύει αν επιλέγει το κουμπί ventilation.Το δοκίμασα όπως επίσης και της κατάψυξης και είναι οκ
Είναι δύσκολο να προσεγγιστεί βλάβη με σιγουριά. Πάντως το "χιόνι " στην πλάτη δεν μου αρέσει , (στο αρχικό πόστ σου λες ότι το έχεις 4 χρόνια ) δες παρακάτω τι λένε διάφορα "θύματα" για αυτό το μοντέλο (και όλοι κοντά στα 3 με 5 χρόνια) με τα ίδια χαρακτηριστικά που αναφέρεις και εσύ
http://www.consumeraffairs.com/homeo...rr-fridge.html
Αν και είναι καιρός από την τελευταία απάντηση στο post, να πω την δική μου εμπειρία. Όλα ακριβώς έγιναν όπως τα λέει και ο φίλος Νικηφόρος. Φώναξα ψυκτικό ο οποίος μετά από μισή ώρα που κοίταζε το ψυγείο μου είπε για πλακέτα. Πήρε 30 ευρώ και έφυγε λέγοντας ότι θα με πάρει για την τιμή του ανταλλακτικό. Είπα να δοκιμάσω μια τελευταία προσπάθεια πριν πάρω πλακέτα και το έβγαλα από τη πρίζα 2 μέρες. Ε 2 μήνες μετά ακόμα περιμένω τον ψυκτικό να πάρει και το ψυγείο δουλεύει σούπερ. Πριν βιαστείτε κάντε τη προσπάθεια απόψυξης. Δεν θα χάσετε τπτ
φιλε μου μηπως εχει σκασει το ψυκτικο στοιχειο της συντηρησης? για κοιτα να δεις αν εχει κενο η πλατη στην συντηρηση. αν εχει χερετισματα. η πας για αλλο η για εξτρα πλατι στην συντηρηση που δεν θα στο συνιστουσα....