Καλημερα και παλι,επανερχομαι με νεα δεδομενα(δυστηχως!).Σημερα το πρωι πλησιαζω το ψυγειο-ψυχωση μου χει γινει-το ακουω καπως...ανοιγω αισθανομαι με ζεστασια χεχε κ το λαπμπακι alarm κοκκινο κ το μοτερ να προσπαθει να πιασει θερμοκρασια.εχουμε κ λεμε....μετα την αποψυξη που του χα κανει εχουν περασει περιπου 10 μερες.Αυτην την φορα δεν εχει παγο στην καταψυξη,μονο χιονι στην πλατη την συντηρησης(ουτε κρυσταλικη δομη ,ουτε δαχτυλο κολλαει,ουτε αντανακλα φως...μονο χιονακι ομορφο!!).ενω τοσο καιρο δουλευε μπομπα με τα διαλλειματα του κανονικα ,σημερα δουλευει συνεχως!Συμπερασματα δικα μου:υγρα οπως ειπαμε δεν ειναι μιας κ μετα την αποψυξη δουλευε οκ.ο αισθητηρας στην καταψυξη που τον υποψιαζομουνα επειδη ηταν καλλημενος απο παγο παλι δεν μπορει λογικα να ειναι μιας κ τωρα ειναι εντελως ελευθερος.Το μοτερ παλι δεν μπορει να ειναι αφου δουλευε μια χαρα και αυτο.λαστιχα ειναι οκ οπως ειπαμε.Σωστη η λογικη μου μεχρι εδω?Αν δεν ειναι ολα αυτα τι μπορει να ναι?Μηπως να ριξω πασεντζα?Η μηπως η τυχη μου μιας κ προσφατα βρηκα εκτος λειτουργια κινητο,φωτογραφικη και χθες ατμοσιδερο(επι την ευκαιρια μου τρεχει νερα....αισθητηρας νερου στο μποιλερ?? )![]()
![]()