Δεν έχει δίοδο μεταφοράς (έτσι το βλέπω από άλλα Link Φωτό) .. το ότι έχει έναν ανεμιστήρα στον θάλαμο της συντήρησης , δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει δίοδο (αεραγωγό) .. από ότι κατάλαβα η ψύξη μεταφέρεται (πλάκα / πλάκα)Για καποιο λογο συγκεντρωνει παγο στην καταψυξη και μαλλον δεν μεταφερεται η ψυξη στην συντηρηση-πως μπορω να δω αν αυτές οι δίοδοι μεταφοράς είναι ανοιχτές?.
Από τα παρακάτω κομμάτια , μου δείχνει έλλειψη υγρών ...
Ανοίγοντας την κατάψυξη παρατήρησα στην πλάτη γεμάτο πάγο(σκληρό-όχι χιόνι),.Εχουν περασει 3 ωρες και δεν παρατηρω ψυξη ενώ το μοτερ δουλεύει συνεχώς
το μοτερ μου φαινόταν ότι λειτουργούσε ασταμάτητα,
Το Alarm ηχεί όταν για κάποιο λόγο η ψύξη είναι η χειρότερη του αναμενόμενου . (π.χ. παρατεταμένο άνοιγμα πόρτας , νεοεισαχθέν φορτίο μεγάλης ποσότητας στο ψυγείο, διαρροή αέρα από τα λάστιχα πόρτας κτλ)Στο μεσοδιάστημα που κ που ηχούσε το alarm το πατούσα για reset και όλα οκ.
Με το Reset απλά κλείνεις τα μάτια στο πρόβλημα ... το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.
Ήταν παρόν ο τεχνικός στο ψυγείο σου? ή στα είπε αυτά τηλεφωνικός?Φωναξα τεχνικο μου προτεινε να το βγαλω από την μπριζα και να κανω μια καλη manual απόψυξη διαφορετικα παμε για ..πλακετα όπως μου ειπε!!.