Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη Βούλα
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βούλα
    Περιοχή
    Μακεδονία

Προεπιλογή

Καλησπέρα. Αν σε αυτές τις τρεις προτάσεις τις οποίες συνέταξες μου έλεγες έστω και κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποτελεί λύση στο πρόβλημα μου και όχι το αν πράττω λάθος που ζητάω γνώμες, θα το εκτιμούσα. Από 'κει και πέρα το ότι θέτω το πρόβλημα μου σε ένα φόρουμ το οποίο ασχολείται με συσκευές και όχι μόνο, με την πεποίθηση ότι ίσως κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε και ίσως μπορεί να μου πει κι εμένα το ποια ήταν η λύση προκειμένου κι εγώ να ξέρω που να στραφώ, δεν το θεωρώ κακό.
    Δεν είπα ότι με κοροιδεύουν όλοι οι τεχνικοί των σέρβις ή ότι κλέβουν, είπα συγκεκριμένα για την miele και αυτό διότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές μου είναι της ίδιας εταιρείας και μάλιστα ο αφρός τους όπως εσύ αναφέρεις ως μερσεντές και είχα ξανά πρόβλημα για άλλο είδος και δεν μπήκαν καν στον κόπο να με εξυπηρετήσουν ούτε καν τηλεφωνικά. Αλλά όπως και να έχει, κάθε γνώμη δεκτή!

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Το πιθανότερο είναι να έχει καταστραφεί κάποιο ολοκληρωμένο κύκλωμα (IC) από τούς υδρατμούς.
    Επειδή όλες οι εταιρίες συνήθως πουλάνε ολόκληρη την πλακέτα (μπορεί η κουζίνα σου να έχει πάνω
    από μία),ίσως ένας έμπειρος ηλεκτρονικός να μπορούσε να βοηθήση αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να
    έχει αποσυνδέσει την πλακέτα και να την έχει στο εργαστήριο του.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βούλα
    Περιοχή
    Μακεδονία

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ diony για την ανταπόκριση, πήγα σε έναν ηλεκτρονικό της περιοχής μου ο οποίος επέμενε ότι δεν υπάρχει λόγος να έρθει να του ρίξει μια ματιά και μου είπε να βγάλω όλο τον φούρνο και να τον πάω σε κάποιον πιο εξειδικευμένο για να επισκευάσει το πάνελ! Το θέμα είναι ότι έναν 90άρη φούρνο δεν τον κόβεις βόλτες τόσο απλά χωρίς πρωτίστως να είσαι σίγουρος ότι δεν επισκευάζεται δίχως να βγει από την θέση του. Γι' αυτό σκεφτηκα να ρωτήσω εδώ μήπως είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα κι αν τελικά γλίτωσε το να μεταφέρει τον φούρνο ολόκληρο σε τεχνικό ή αν άλλαξε όλο το πάνελ κ.τ.λ

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ diony για την ανταπόκριση, πήγα σε έναν ηλεκτρονικό της περιοχής μου ο οποίος επέμενε ότι δεν υπάρχει λόγος να έρθει να του ρίξει μια ματιά και μου είπε να βγάλω όλο τον φούρνο και να τον πάω σε κάποιον πιο εξειδικευμένο για να επισκευάσει το πάνελ!

Τον κακομοίρη τον ηλεκτρονικό ! ... είχα έναν γνωστό ηλεκτρονικό (φιλαράκια) .. όταν χάλασε η τηλεόραση μου ... τέτοια μου έλεγε και αυτός "φέρε την εδώ" "δεν μπορώ να έρθω" κτλ ...
    Να που οι καιροί έχουν και γυρίσματα ... (χάλασε το πλυντήριο του ) και μου λέει θα έρθεις να το δεις? ..
    του απαντώ ....
    "φέρε την εδώ" "δεν μπορώ να έρθω"

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βούλα
    Περιοχή
    Μακεδονία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον κακομοίρη τον ηλεκτρονικό ! ... είχα έναν γνωστό ηλεκτρονικό (φιλαράκια) .. όταν χάλασε η τηλεόραση μου ... τέτοια μου έλεγε και αυτός "φέρε την εδώ" "δεν μπορώ να έρθω" κτλ ...
    Να που οι καιροί έχουν και γυρίσματα ... (χάλασε το πλυντήριο του ) και μου λέει θα έρθεις να το δεις? ..
    του απαντώ .... [/COLOR]"φέρε την εδώ" "δεν μπορώ να έρθω"
    Το κακό είναι ότι εγώ δεν ξέρω να φτιάχνω πλυντήρια ! :P

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Βούλα Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ευχαριστώ diony για την ανταπόκριση, πήγα σε έναν ηλεκτρονικό της περιοχής μου ο οποίος επέμενε ότι δεν υπάρχει λόγος να έρθει να του ρίξει μια ματιά και μου είπε να βγάλω όλο τον φούρνο και να τον πάω σε κάποιον πιο εξειδικευμένο για να επισκευάσει το πάνελ! Το θέμα είναι ότι έναν 90άρη φούρνο δεν τον κόβεις βόλτες τόσο απλά χωρίς πρωτίστως να είσαι σίγουρος ότι δεν επισκευάζεται δίχως να βγει από την θέση του. Γι' αυτό σκεφτηκα να ρωτήσω εδώ μήπως είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα κι αν τελικά γλίτωσε το να μεταφέρει τον φούρνο ολόκληρο σε τεχνικό ή αν άλλαξε όλο το πάνελ κ.τ.λ
    συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις βόλτες το φούρνο ,κατά τη γνώμη μου υπάρχουν 2 επιλογές
    α)υπάρχουν τεχνικοί λευκών συσκευών πού συνεργάζονται με ηλεκτρονικούς σε θέματα πλακετών αυτό σου το υπογράφω ,απλά αν θέλεις να ρισκάρειςκάποια χρήματα να έλθει κάποιος τεχνικός αφού έχει μιλήσει με το συνεργάτη του να αποσυνδέσει την πλακέτα και να του την δώσει να την ελέγξει, δεν είναι εγγυημένο ότι όλες οι βλάβεςεπισκευάζονται.

β)Αν δε γίνει τίποτε ,να την ξαναμοντάρει και αναγκαστικά να καλέσεις την εταιρία ,απλά θα έχεις χάσει χρόνο και κάποια χρήματα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βούλα
    Περιοχή
    Μακεδονία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diony Εμφάνιση μηνυμάτων
    συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις βόλτες το φούρνο ,κατά τη γνώμη μου υπάρχουν 2 επιλογές
    α)υπάρχουν τεχνικοί λευκών συσκευών πού συνεργάζονται με ηλεκτρονικούς σε θέματα πλακετών αυτό σου το υπογράφω ,απλά αν θέλεις να ρισκάρειςκάποια χρήματα να έλθει κάποιος τεχνικός αφού έχει μιλήσει με το συνεργάτη του να αποσυνδέσει την πλακέτα και να του την δώσει να την ελέγξει, δεν είναι εγγυημένο ότι όλες οι βλάβεςεπισκευάζονται.

β)Αν δε γίνει τίποτε ,να την ξαναμοντάρει και αναγκαστικά να καλέσεις την εταιρία ,απλά θα έχεις χάσει χρόνο και κάποια χρήματα
    Θα φωνάξω αυτόν της περιοχής μου που ασχολείται με ηλεκτρικές συσκευές, αν και ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει λόγος να έρθει, και όταν του ρίξει ματιά θα σας πω την διάγνωση!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βούλα
    Περιοχή
    Μακεδονία

Προεπιλογή

Τελικά ήρθε το παλικάρι είδε τον φούρνο εξωτερικά χωρίς να τον ανοίξει δλδ και μου είπε να τον πάω σε έναν γνωστό του ο οποίος επισκευάζει πλακέτες κτλ κι αν τελικά δεν φτιάχνεται ούτε εκεί τότε να πάρω την miele να τους τα χώσω που ένας τέτοιος φούρνος αποβάλει ατμούς στην οθόνη και γενικά παρουσιάζει βλάβες μέσα σε μια τετραετία. Οπότε τύλιγμα σε κουβέρτα και μεταφορά του φούρνου σε μάστορα είναι το επόμενο βήμα και να δούμε τι θα γίνει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βούλα : 04-06-14 στις 16:20

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Κατάλαβα ... όλα τα "παλικάρια " της περιοχής σου βλέπουν το "τέρας" και τους πιάνει βήχας ... (ρε σεις στην περιοχή της κοπέλας ... δεν ντρέπεστε να μην μπορείτε να βγάλετε ένα καντράν?)

Ο τεχνικός οικ συσκευών = να το πας σε ηλεκτρονικό
    Ο ηλεκτρονικός = να το πας σε τεχνικό
    (αν φέρει και ηλεκτρολόγο να την ξηλώσει δήθεν για μεταφορά) ...= Να πεις τον ηλεκτρονικό και τον τεχνικό να στο βγάλουν
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 04-06-14 στις 14:54

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Βούλα Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά ήρθε το παλικάρι είδε τον φούρνο εξωτερικά χωρίς να τον ανοίξει δλδ και μου είπε να τον πάω σε έναν γνωστό του ο οποίος επισκευάζει πλακέτες κτλ κι αν τελικά δεν φτιάχνεται ούτε εκεί τότε να πάρω την miele να τους τα χώσω που ένας τέτοιος φούρνος αποβάλει ατμούς στην οθόνη και γενικά παρουσιάζει βλάβες μέσα σε μια τετραετία. Οπότε τύλιγμα σε κουβέρτα και μεταφορά του φούρνου σε μάστορα είναι το επόμενο βήμα και να δούμε τι θα γίνει
    Πιστεύω ότι όντως δεν ήθελε να ασχοληθεί με τη βλάβη ,διότι απλά θα ξεμοντάριζε και θα ξαναμοντάριζε την πλακέτα ή τις πλακέτες ,τώρα φυσικά έτσι που έγινε ίσως να είναι πιο βολικό για τον ηλεκτρονικό να έχει όλο το φούρνο κομπλέ στο εργαστήριο του ,εύχομαι τουλάχιστον να γίνει κάτι να μην πάει ο κόπος σου χαμένος

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [AEG] Πρόβλημα σε φούρνο AEG
    από savatage στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-20, 10:23
  2. [Bosch] Πρόβλημα με φούρνο bosch
    από temeteron1987 στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-13, 17:42
  3. [Άλλη] Πρόβλημα σε Φούρνο KuppersBush
    από Antwnis στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα