Ειναι ενα απο τα 3 πανω δεξια στην φωτο που εβαλα?
Τα αλλαζω ολα ή καποιο συγκεκριμενο?
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
Έχει test points, μέτρα και στους regulators.
Δες εδώ http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=18084 διάβασε post #19.
Επίσης πες μας τι γράφουν επάνω οι regulators.
Βρες και service manual για την
Thomson 32lb040s5
ή
Samsung le32r71b
έχει την ίδια t-con με την δική σου. V320 B1 L01 C
Πάρε και μια φωτό γιατί χρειάζεσαι login.
Άλλη περίπτωση (μόνο ήχος, καθόλου εικόνα) fix με αλλαγή του συγκεκριμένου regulator (blown). post #11
Αν δεν σου αρέσει να ασχοληθείς και να μετρήσεις...
Άλλαξε και τους 3 regulators και την ασφάλεια προαιρετικά, και βλέπεις.
To σωστό θα ήταν να μετρήσεις πρώτα και να έχεις αλλάξει όλους τους πυκνωτές στο τροφοδοτικό σου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 25-05-14 στις 03:34
Θα παρω μετρησεις και βλεπουμε πως θα παει.
Απο το τροφοδοτικο δεν εχω αλλαξει τους δυο μεγαλους 450v που ειναι κοντα στον τοροιδη και καποιους πολυ μικρους (τιμες απο τους μικρους δεν εχω μπροστα μου) που φαινονται σε καλη κατασταση. Το βραδυ θα στειλω αποτελεσματα και βλεπουμε.
Οι πυκνωτές των 450 v δε θέλουν αλλαγή. Αλλαγή θα ήθελαν αν σου είχε κάψει την ασφάλεια στην είσοδο
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Το σκεπτικό εχει να κάνει με τον εξής λόγο οι πυκνωτές αυτοί είναι στο κύκλωμα pfc δέχονται πολύ μεγάλη καταπόνηση και χάνουν σε χωριτικότητα και ανεβάζουν και λίγο esr και ανατινάζουν όλο το κύκλωμα διόδους και ασφάλειες
στη συγκεκριμένη τηλεόραση έχει προνοήσει ο κατασκευαστής να μην χαλάνε οι συγκεκριμένοι πυκνωτές τρώει το 6159 και εναν πυκνωτή
αλλάζοντας όλους τους πυκνωτές δεν επισκευάζεται η συγκεκριμένη και μάλλον ο φίλος μας πάει για αλλαγή t-con
JOUN (26-05-14)