Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 35

Θέμα: Προσκληση

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Βρήκα και το σχέδιο on-line, για όποιον έχει την περιέργεια:

http://bilder.hifi-forum.de/max/8038/elektor-mini-crescendo-schaltbild_6363.jpg

Θυμάμαι, είχα πάρει από μία εικοσάδα BC546B και BC556B και μέτραγα hfe για να ταιριάξω ζευγάρια για τους διαφορικούς στις εισόδους.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

θεωρεις νικο οτι απο αισθητικης αποψης ειναι καλυτερα τα σημερινα κομπακτ συστηματα με τα δεκαδες αχρηστα λαμπακια? εμενα μου αρεσει και εμφανισιακα. ευχαριστως θα τον εβαζα στο σαλονι μου.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μάλλον δεν το θεωρεί ο ίδιος ......το αισθητικό κομμάτι των συσκευών, έχει συνήθως να κάνει με την γυναικεία αισθητική άποψη .

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον δεν το θεωρεί ο ίδιος ......το αισθητικό κομμάτι των συσκευών, έχει συνήθως να κάνει με την γυναικεία αισθητική άποψη .
    Το έπιασες

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Ειναι πολυ ευχαριστο να βλεπεις ντουηδες ...να ευλογανε τα γενια τους ....δυστυχως αγαπητοι κυριοι οι παλμογραφοι και οι γεννητριες τυχαινει να εχουν διαφορετικη αποψη .....

Οι ενισχυτες του Giesberts του οποιου την μουρη θα ηθελα να σπασω και συναμα να αναλαβω την ευθυνη για την πραξη μου μαλλον πανηγυρικα υποφερουν απο δεκαδες προβληματα σταθεροτητας ενω ειναι απολυτα εξαρτημενοι απο τις θερμοκρασιακες αλλαγες και το hfe των ημιαγωγων που χρησιμοποιουν .

Για αυτο αλλωστε εχουν ιστορικο αποτυχιας , και διαφορα σετ βελτιωσεων κυριως στον τομεα ασφαλεια τα οποια φυσικα και πηγαν απο το βημα ενα στο βημα δυο αλλα στην πραξη μεχρι το βημα 10 εχουμε ποοοοοοοοοολυ δρομο ακομα .

Φυσικα αυτο δεν αλλαξε τον κοπο και τις προσδοκιες που υπηρχαν απο αυτα τα μηχανηματα οσο για το αν επαιζαν καλα η απαντηση ειναι ναι επαιζαν αλλα τιποτα το εξωπραγματικο . Μην ξεχναμε οτι εκεινη την εποχη που κατασκευαστηκαν οι γνωσεις μας ηταν πολυ περιορισμενες και σημερα πλεον οι ανθρωποι που μιλανε για αυτους περιγραφουν μαλλον αναμνησεις και συναισθηματα απο την τοτε χαρα και εποχη παρα τεχνικη αντιληψη μετρησεις και τεκμηριωμενα αποτελεσματα .

Σαφως αυτη ειναι και η χαρα της δημιουργιας και ο σκοπος του diy ο κοπος που εκαναν τα παιδια και το μερακι που εριξαν σε αυτη ειναι ο ιδιος ασχετα εαν η σχεδιαση ειναι καλη η κακη .

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Φίλε Σάκη, πολύ σωστά το έθεσες, η χαρά της δημιουργίας ήταν. Από εκεί και πέρα, ο παλμογράφος ήταν άπιαστο όνειρο για το χομπίστα φοιτητή εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε ούτε internet για αν δεις απόψεις και κριτικές, το μόνο που είχαμε ήταν τα αυτιά μας, κι αυτό στο βαθμό που άκουγε του καθενός, και φυσικά εντός των περιορισμών των ηχείων. Πρακτικά δηλαδή δεν είχαμε τίποτα , πέρα από την καλή φήμη του Elektor, του οποίου τα κυκλώματα τουλάχιστον δούλευαν, σε αντίθεση με πολλά του άλλου τότε περιοδικού του χώρου.

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

+1000 και ακριβως οπως τα λες ...αντιστοιχα και καποιοι που ειχαν την τυχη να εχουν οργανα εκεινη την εποχη δεν ηξεραν καν να τα χρησιμοποιησουν σωστα συμπεριλαμβανομενου και του ομιλουντα ....

Καποια στιγμη μου δωθηκε η ευκαιρια να μιλησω με εναν αρθογραφο του περιοδικου ΗΧΟΣ και στην ουσια του την ειπα για τα πολυ λαθος πραγματα, ανακριβειες και θεοποιηση χαζων μηχανηματων που γραφτηκαν εκεινη την εποχη για καποια μηχανηματα .

Η απαντηση του οτι εκεινη την εποχη τοσο ξεραμε και τοσο γραφαμε ενω στην ουσια δεν με καλυψε παρολαυτα ομως εχει μεσα της ενα μεγαλο ποσοστο αληθειας .

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

ο αγαπητος φιλος σακης εχει χαθει απο την παρεα μας. το ιδιο και οι πολυ χρησιμες συμβουλες του καθως και οι ωραιες παρουσιασεις που κανει. καταλαβαινω οτι υπαρχει φορτος εργασιας αλλα χαθηκε αποτομα. ελπιζω να τον ξαναδουμε.

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

μην βαρατε !!! καιγομαι απο δουλεια εχω και εναν απο τους υπαλληλους μου off με εφραγμα και αρα ειμαι ασχημα χωμενος ( συνεχιζω να μην μπορω να βρω εργατικο δυναμικο με γνωσεις .....και ηθος )

ΠΑρολα αυτα ολοι ξερουν οτι εαν εχουν θεμα με ενα ΠΜ θα δω το νημα

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    www.eastelectronics.gr ε

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από east electronics Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... εχω και εναν απο τους υπαλληλους μου off με εφραγμα και αρα ειμαι ασχημα χωμενος ... )
    Σάκη περαστικά στο παλικάρι, και με τις ευχές μας σύντομα να είναι και πάλι ακμαίος ...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας