Για αρχή αντικατέστησε τους δυο μικρούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές στο πρωτεύων κύκλωμα του τροφοδοτικού.
Αν και νομίζω, ότι δεν πρέπει να οφείλεται το συγκεκριμένο σύμπτωμα σε ψυχρή κόλληση, κάνε καλού-κακού και ένα έλεγχο για ψυχρές κολλήσεις .
Για αρχή αντικατέστησε τους δυο μικρούς ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές στο πρωτεύων κύκλωμα του τροφοδοτικού.
Αν και νομίζω, ότι δεν πρέπει να οφείλεται το συγκεκριμένο σύμπτωμα σε ψυχρή κόλληση, κάνε καλού-κακού και ένα έλεγχο για ψυχρές κολλήσεις .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 25-04-14 στις 11:54
Ενω χθές και σήμερα η τηλεόραση δεν άνοιγε, σήμερα το μεσημέρι ζέστανα πάλι την πλακέτα με το πιστολάκι μαλλιών και άνοιξε αμέσως. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που όταν την έκλεινα απο τον διακόπτη δεν άνοιγε, σήμερα την ανοιγοκλεισα 5-10 φορές και μέσα σε ένα διάστημα μίας ωρας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Φίλε Βαγγέλη θα το μελετήσω το σχεδιάγραμμα και θα κοιτάξω αυτο που είπες για τον πυκνωτή ή την δίοδο στο pin14.
Φίλε Σήφη θα τους κοιτάξω τους δύο πυκνωτές (c624 1μf , και c625 22μf), έκανα και έναν έλεγχο πριν λίγο για ψυχρές κολλήσεις αλλά νομίζω η πλακέτα ήταν οκ.. Προς το παρών η τηλεόραση δουλεύει κανονικά και την έκλεισα με το καπάκι της. Θα βρω και τα πυκνωτάκια ώστε να είμαι έτοιμος την επόμενη φορά που θα μου κάνει κόλπα να τα αλλάξω να δούμε αν τελικά είναι εκεί το πρόβλημα.. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Θα ξανα επανέλθω να σας πω εντυπώσεις.