Και αλλάζει αυτό φίλε μου η το λάπτοπ είναι για πέταμα;
Και αλλάζει αυτό φίλε μου η το λάπτοπ είναι για πέταμα;
"Δοκίμασα να συνδέσω σε εξωτερικό μόνιτορ και δεν έδινε σήμα."
Ναι αλλά για να παίξει το εξωτερικό θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το δεύτερο monitor από τα win ή από το bios.
"Στην αρχή Όταν άναβε η οθόνη ήταν λίγο κόκκινη και μετά συνερχοταν Τώρα δε δείχνει τπτ."
Εμένα μου φαίνεται σαν να χρειάζεσαι λάμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 11-04-14 στις 22:54
Και αλλάζει και επισκευάζεται, αλλά χρειάζεται γνώσεις και κατάλληλο εξοπλισμό, αν είναι κάτι τέτοιο που συζητάμε (κανείς δεν θα μπορέσει να σου δώσει σαφής απάντηση για το πρόβλημα, χωρίς να το δει).
Αν δεν το΄χεις μην κάνεις τίποτα που μπορεί να δεις σε youtube και να διαβάσεις στο internet, διότι υπάρχει κίνδυνος να το κάνεις χειρότερα, πήγαινε σε κάποιον τεχνικό που θα μπορεί να χειριστεί τέτοιου είδους βλάβη και έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επισκευή.
Το λάπτοπ δεν είναι για πέταμα
Μπορει να είναι το inverter αλλα μπορει να είναι και η τροφοδοσία που ξεκιναει από την μητρικη και συγκεκριμένα ξεκιναει με τη σειρα της από την κάρτα γραφικων! Η ποιο απλη λύση για να δεις αν φταιει η καρτα γραφικών παρε ένα σεσουάρ και ζέστανέ το ακριβώς στο σημείο που βγάζει τον αέρα μέχρι 80 βαθμούς και μετά αναψέ το! Aν δείξει κάτι τότε χρειάζεσε το λεγόμενο reflow η αν είναι ποιο σοβαρό reballing! Δώσε προσοχή μεγάλη στο ζέσταμα γιατί αν το παρακάνεις μπορεί να λιώσεις τα πλαστικά!![]()