καλη πικρα ειναι αυτη.
καλη πικρα ειναι αυτη.
Σαν να αγοράζεις μια μερσεντές και να σου λένε μετά ... δεν έχουμε τέτοιο τύπο λάστιχα για τις ρόδες σου![]()
Δυστυχώς δεν έχω κάποια λύση να σου δώσω, αλλά συμμερίζομαι απόλυτα το θυμό σου!
Αγαπητέ Γιάννη
Συμπάσχω και εγώ μαζί σου γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με χρονοκαθυστέρηση 1 1/2 ετους . Θα σου ήμουν υποχρεομένος αν μου γνώριζες τον τρόπο που έλυσες το πρόβλημά σου - αν το έλυσες. Ευχαριστώ
Για κοιτά και εδώ μήπως έχουν κάποια λύση.
και στο δικό μου MIELE του 1991 έχουν το ίδιο σύστημα, είναι ελαφρά κομμένα, λίγη κόλλα, λίγη σιλικόνη και συνεχίζει.
http://www.gnaplastics.gr/index.php?...a6bfde734617bc
Σε πολλά αντίστοιχα ψυγεία με fix κατασκευή υπάρχει λύση , μπορεί να μπει λάστιχο σαν αυτά που είναι με βίδες αφού φυσικά γίνουν νέες τρύπες στη λαμαρίνα και μπουν ανάμεσα στις βίδες και το λάστιχο φαρδιές ροδέλες ή ακόμη καλλίτερα μακρόστενο λαμάκι σε όλο το μήκος και 1-1,5 εκατοστά πλάτος και αφού στερεωθεί με τις βίδες , πιθανό σε κάποια σημεία που δε στρώνει , λίγο κόλλα στιγμής , το έκανα κάποιες φορές στο παρελθόν με επιτυχία
Πρέπει να διαλέξεις λάστιχο με περίπου ίδιο προφίλ σαν του παλιού
Θέλει αρκετή δουλειά αλλά πετυχαίνει νομίζω σε όλα τα μοντέλα
Αν δεν είσαι σίγουρος φώναξε κάποιο τεχνικό να το αναλάβει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 23-11-15 στις 00:38
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Ευχαριστώ παιδιά!!