Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Νέο Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    λαρισα

Προεπιλογή προβλημα με ηλεκτρολογικη συνδεση σε κλιματιστικο

γεια σας εχω ενα προβλημα σε κλιματιστικο το αποξηλωσα απο το ενα δωματιο οπου επαιρνε τροφοδοσια ρευματος σαν εισοδο απο την εξωτερικη μοναδα, οταν το τοποθετησα σε αλλο δωματιο προσπαθησα να δωσω τροφοδοσια ρευματος για λειτουργια του κλιματιστικου απο μεσα προς τα εξω δηλαδη πηρα ρευμα απο μια πριζα διπλα στην εσωτερικη μοναδα και δεν μου λειτουργει η συνδεσμολογια ειναι σωστη και τα καλωδια τα εβαλα σωστα , μηπως παιζει ρολο η τροφοδοσια αν θα ναι στην εσωτερικη μοναδα η στην εξωτερικη ;;;

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από κωστας1982 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γεια σας εχω ενα προβλημα σε κλιματιστικο το αποξηλωσα απο το ενα δωματιο οπου επαιρνε τροφοδοσια ρευματος σαν εισοδο απο την εξωτερικη μοναδα, οταν το τοποθετησα σε αλλο δωματιο προσπαθησα να δωσω τροφοδοσια ρευματος για λειτουργια του κλιματιστικου απο μεσα προς τα εξω δηλαδη πηρα ρευμα απο μια πριζα διπλα στην εσωτερικη μοναδα και δεν μου λειτουργει η συνδεσμολογια ειναι σωστη και τα καλωδια τα εβαλα σωστα , μηπως παιζει ρολο η τροφοδοσια αν θα ναι στην εσωτερικη μοναδα η στην εξωτερικη ;;;
    οταν λες οτι ειναι σωστη τι εννοεις?αν ηταν σωστη δεν θα δουλευε??
    Υπαρχει περιπτωση να περνει τροφοδοσια και απο την εξω και απο την μεσα μοναδα?Η τροφοδοσια θα πηγαινει μονο στην μια μοναδα και αυτη θα δινει και στην δευτερη οταν θα χρειαστει.ξανακοιταξε τα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Προεπιλογή

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ LG

ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ

ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ Η ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΕΤΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ SERVICE

info@centralclima.gr

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

^^ Συγγνωμη φιλε Ευαγγελε αλλα νομιζω πολυ ψαχνεις για πελατεια μεσω του σαιτ..Ολα σου τα μηνυματα εκει καταληγουν..
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Περιστέρι

Προεπιλογή

Στο εγχειρίδιο εγκατάστασης αναφέρει όλες τις πιθανές συνδεσμολογίες. Δεν δέχονται όλα τα κλιματιστικά τροφοδοσία στη μέσα και στην έξω μονάδα αλλαζοντας την συνδεσμολογία.

Για ποιο κλιματιστικό αναφέρεσαι?

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    ^^ Συγγνωμη φιλε Ευαγγελε αλλα νομιζω πολυ ψαχνεις για πελατεια μεσω του σαιτ..Ολα σου τα μηνυματα εκει καταληγουν..
    ενταξει βρε γιωργο. μπορει να ψαχνει ο ανθρωπος πελατεια αλλα το κανει με ευγενικο τροπο. και δινει και χρησιμες συμβουλες. μεροκαματο παει να βγαλει δουλευοντας. δεν παει να γινει κλεφτης.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γεωργιος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Αρχικά κάνε μια δοκιμή να πάρεις ρεύμα από την εξωτερική μονάδα έτσι όπως ήταν εφόσον λες ότι συνδεσμολογία είναι σωστή και αν πάλι δε δουλέψει τότε ψάχνεις πλακέτα αν σου έκαψε τίποτα που έκανες την σύνδεση από το εσωτερικό, αν και σπάνιο αλλά μπορεί.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Προεπιλογή

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ SITE ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ www.centralclima.gr
    ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ

ΚΑΚΟ ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
    ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

ΦΙΛΙΚΑ

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από CENTRALCLIMA Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ SITE ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ www.centralclima.gr
    ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ

ΚΑΚΟ ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!
    ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

ΦΙΛΙΚΑ
    Θεωρώ ότι έχεις διαβάσει και γνωρίζεις τους κανόνες του forum και ειδικά αυτόν που έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα:

6. Μέλη που εγγράφονται στην κοινότητα του www.howtofixit.gr με αποκλειστικό σκοπό το χρηματικό κέρδος ή την διαφημιστική προβολή της επιχείρησής τους θα διαγράφονται άμεσα.

Γνωρίζεις νομίζω ,ότι υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες τεχνικοί που είναι μέλη και γράφουν στο συγκεκριμένο forum.
    Φαντάσου λοιπόν, τι θα γινόταν αν ο καθένας έκανε προβολή-διαφήμιση της επιχείρησής του,(με απώτερο σκοπό βέβαια να προσελκύσει πελάτες) μέσα από το εδώ forum.
    Κάποια πράγματα πρέπει νομίζω να είναι σεβαστά από όλους μας.
    Για να μην γίνει κάποια παρανόηση, μιλάω για την διαφήμιση. Η όποια βοήθεια στο μέτρο του δυνατού, είναι καλοδεχούμενη και αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός του συγκεκριμένου forum.
    Φιλικά

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Νίκο να σου ζητήσω πνευματικά δικαιώματα; .

Πέρα από την πλάκα και εκτός από το θέμα διαφήμισης, θα πρέπει Ευάγγελε (CENTRACLIMA) να γράφεις με πεζά (μικρά) γράμματα και όχι με κεφαλαία. Διάβασε και παρακάτω:

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές θέσπισαν τους παρακάτω κανόνες με σκοπό την ομαλή λειτουργία της κοινότητας του www.howtofixit.gr.

1. Nα γράφετε το μήνυμά σας μόνο με ελληνικούς και πεζούς χαρακτήρες ώστε να είναι πιο ευανάγνωστο και κατανοητό. Η γλώσσα μας είναι όμορφη, καιρός να τη θυμηθούμε. Τα κεφαλαία δεν επιτρέπονται ενώ greeklish θα αντιμετωπίζονται αυστηρά με άμεση διαγραφή του μηνύματος.

Να σε ενημερώσω επίσης,αν δεν το γνωρίζεις, ότι η γραφή με κεφαλαία γράμματα στο internet, σημαίνει ότι φωνάζεις.

11. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ezizu για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό] προβλημα με κλιματιστικο AIRCOOL
    από akisssssssss στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-14, 21:30
  2. [Φορητός Η/Υ] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ WIFI ΣΥΝΔΕΣΗ
    από kasikis στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-13, 15:41
  3. Προβλημα με τη συνδεση του plug