http://www.kourlaba.gr/eshop/index.p...=&filter_id=19
Το έψαξες καλά? μπορεί να μην χρειάζεσαι διακόπτη και να χρειάζεσαι μόνο τον θερμοστάτη (πρόσθετο πάνω στον διακόπτη)
http://www.kourlaba.gr/eshop/index.p...35gc243sg7vch3
http://www.kourlaba.gr/eshop/index.p...=&filter_id=19
Το έψαξες καλά? μπορεί να μην χρειάζεσαι διακόπτη και να χρειάζεσαι μόνο τον θερμοστάτη (πρόσθετο πάνω στον διακόπτη)
http://www.kourlaba.gr/eshop/index.p...35gc243sg7vch3
Πετρο εχω θεμα εδω και καιρο με τον διακοπτη επιλογης αντιστασης, γκριλ κτλ, δουλευει μονο οταν τον γυρισεις δεξιοστροφα, αριστεροστροφα δεν, με αυτη τη λογικη λεω να τον αλλαξω ολο και κατι αλλο, οι δικοπτες ειναι πατητοι.
Κατάλαβα (όχι ότι έχει βλάβη) αλλά απλά κάπου "σκαλώνει" ... το σκάλωμα μπορεί να μην είναι στον διακόπτη αλλά στο κομβίο
http://www.kourlaba.gr/eshop/index.p...=&filter_id=19
Το αν είναι στο κομβίο ή στον διακόπτη .. θα το καταλάβεις και μόνος σου όταν θα το δεις και εκτός κομβίου πως περιστρέφεται ο διακόπτης ... καλή τύχη (και μην βιάζεσαι άιντε άιντε να αγοράσουμε εκείνο να αγοράσουμε και το άλλο και πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλα σου ) ψάξε το καλά
Υ.Γ μια φορά μου συνέβει κάτι τέτοιο και ήταν όντως ο διακόπτης ... στράβωσε και "καβάλησε" μια από τις επαφές του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γυρίζει καλά (αυτό θα το δεις άνετα εξωτερικά στον δακόπτη ) ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΥΜΑ
σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις γνωσεις σου, θα ενημερωσω αμεσα για την εξελιξη.
Ο Διακόπτης είναι Μπουτόν η περιστροφικός και αν Μπουτόν είναι οπλισμού η εντολή όπλισης cp επαφή ? Κάνει συγκράτηση δηλαδή!!
ορολογια την οποια δεν γνωριζω για να σε βοηθησω, πατας τον διακοπτη και βγαινει εξω, ο πρωτος που ειναι για την επιλογη αντισταση πανω-κατω, γκριλ, αεροθερμο ειναι μαλλον συγκρατησης οπως το λες 6 θεσεων μαζι με το "0", ο διακοπτης επιλογης θερμοκρασιας στον φουρνο ειναι ο κλασικος που μενει σε απειρες θεσεις, για να ξαναμπει ο καθε δικοπτης μεσα τον φερνεις στην θεση "0" και τον ξαναπατας.
Καλυτερα να παρεις τον διακοπτη απο την BOSCH ειναι πιο φθηνος.
κωδικός διακοπτη 173809
Bosch 20.15€
kourlabas 30.00€