Μέτρησε και την αντίσταση . συνήθως είναι 800w (λογικά ωμικά πρέπει να την μετρήσεις περίπου 60Ωμ ) W=U2/R = 220Vx220V / 60Ωμ = 48400 / 60 = 800W (πιθανόν να κάνει σώμα με την γείωση)
Μέτρησε και την αντίσταση . συνήθως είναι 800w (λογικά ωμικά πρέπει να την μετρήσεις περίπου 60Ωμ ) W=U2/R = 220Vx220V / 60Ωμ = 48400 / 60 = 800W (πιθανόν να κάνει σώμα με την γείωση)
Λοιπόν έκανα δοκιμή στην συσκευή χωρίς τους ιμάντες και είδα ότι λειτουργεί κανονικά δλδ πάτησα ένα πρόγραμμα στην τύχη και ξεκίνησε το μοτέρ να περιστρέφεται και μετά από λίγο η αντίσταση να θερμαίνεται. Έκανα 5-6 δοκιμές για αρκετή ώρα και με άλλα προγράμματα και φαίνονται όλα εντάξει. Άρα πιστεύω πως μόνο οι ιμάντες λοίπουν και θα τελειώσει.
να πάρεις μαζί σου και τον οδοντωτό τροχό για να συγκρίνεις τον ιμάντα (αν πατάει καλά στις οδοντώσεις) . (να μην σου πω όλη την συσκευή για να δοκιμάσεις διάφορους ιμάντες "αν δεν έχει ρεγουλατόρ για σύσφιξη" για την εύρεση σωστού μήκους)
Η μυρωδιά πιθανόν ήταν από τον ιμάντα . Άντε και ο Αλλάχ βοηθός .
Εϊχα σκεφτεί και εγώ να πάρω μαζί μου το μεγάλο γρανάζι.
Σκέφτομαι μήπως τελικά να στραφώ μόνο προς την αντιπροσωποία.
Καλησπέρα επανέρχομαι με το θέμα.
Σήμερα αγόρασα νέους ιμάντες και μετά από αρκετή ώρα τους τοποθέτησα αλλά το μοτερ κάποιες φορές περιστρέφει κανονικά τα γρανάζια ενώ τις περισσότερες κολλάει και το μοτερ απλά μουγκρίζει χωρίς να γυρίζουν τα γρανάζια παρά μόνο αν σπρώξω το μεγάλο με το χερί μέχρι που σταματάνε πάλι. Τα γρανάζια τα έβαλα σωστά όπως και τους ιμάντες (με παίδεψε αρκετά) οπότε δεν ξέρω τώρα τι γίνεται.
Το γρανάζι ρολλάρει καλά? έχει τριβές που το κάνει βαρύ? οι ιμάντες μήπως είναι πάρα πολύ σφιχτοί? έχει περιθώριο (ρεγουλατόρ) στο μοτέρ να το χαλαρώσεις λίγο?... δες τον πυκνωτή που είναι για το μοτέρ και αντικατέστησε τον (σαν τελευταία ελπίδα ) αλλιώς κάτι θα έχει πάθει το μοτέρ ή κάποια κακή επαφή τροφοδοσίας από τα ρελέ?