Αν και νομίζω ότι δεν είναι ρίσκο η διπλή καλωδίωση στο κόκκινο και μαύρο μαρτυρά ότι είναι το + και - και τα υπόλοιπα σένσορες θερμοκρασίας κλπ
![]()
Αν και νομίζω ότι δεν είναι ρίσκο η διπλή καλωδίωση στο κόκκινο και μαύρο μαρτυρά ότι είναι το + και - και τα υπόλοιπα σένσορες θερμοκρασίας κλπ
![]()
Τροφοδοτισα ενα κοκκινο και μαυρο αλλα τιποτα.
Τροφοδοτισα την μπαταρια εκτος κυκλωματος με εναν τροφοδοτικο(12v-1A)για ενα τεταρτο το εβγαλα και μετρησα στα ιδια καλωδια και εδειχνε 0volt.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 09-02-14 στις 19:54
Θανάση ίσως η φόρτιση εκτός κυκλώματος να μην είναι απλή υπόθεση!
δηλ μπορεί τα υπόλοιπα καλώδια να είναι διακόπτης στους πόλους της μπαταρίας ή ίσως κάποια απλή θερμική ασφάλεια κλπ
και χρειάζονται περισσότερες πατέντες για την φόρτηση
όπως βλέπεις χρειάζεται το RTFM
![]()
Θαναση το τροφοδοτικο σου εχει βολτομετρο - αμπερομετρο επανω? Για να καταλαβεις οτι η μπαταρια δεχεται φορτια θα πρεπει οταν της δινεις ταση , να πεφτει στα 3.5 - 4 βολτ και το αμπερομετρο να τερματιζει! Εγινε αυτο στην δικη σου περιπτωση?
Λαθος δικο μου οταν ειπα τροφοδοτικο εννοουσα ενα απλο τροφοδοτικο απο router.
Mηπως πρεπει να το συνδεσω σε αλλα καλωδια?
Μετρησα και στα ακρα που συνδεεται η μπαταρια με την πλακετα και μετρησα 1,05V στα δυο πρωτα(κοκκινα) δεν γινεται να φορτιζε τοσες φορες με 1,05v την μπαταρια αρα ή θα κλεινει καποιο κυκλωμα οταν συνδεεται η μπαταρια με την πλακετα ή θα εχει χαλασει κατι σε αυτην,στα αλλα μετρησα 0v.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 09-02-14 στις 20:37
Διάβασε αυτό. Μπορεί να είναι η λύση σου.
http://www.transformerforums.com/for...y-helpful.html
δες εδώ αυτό το ενδιαφέρον άρθρο που επιβεβαιώνει αυτά που λέγαμε
δηλ έχουν κάνει στις μπαταρίες ότι και στα μελάνια και τόνερ των εκτυπωτών![]()
Αδαμ απο οτι καταλαβα αυτος ειχε προβλημα με την μπαταρια του tablet ενω εγω εχω προβλημα με την μπαταρια του docking station.
Αρα παω για καινουργια μπαταρια?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 09-02-14 στις 21:30