όλη η περίπτωση είναι ασύμφορη αλλά νομίζω ότι είναι για δικιά του χρήση και αξία έχει το "ταξίδι"
Γιώργο βλέπω πως έχεις πρόβλημα και στην τάση +45V (10V κάτω) μήπως τα έχει τινάξει και το Q401 στο οριζόντιο;
όλη η περίπτωση είναι ασύμφορη αλλά νομίζω ότι είναι για δικιά του χρήση και αξία έχει το "ταξίδι"
Γιώργο βλέπω πως έχεις πρόβλημα και στην τάση +45V (10V κάτω) μήπως τα έχει τινάξει και το Q401 στο οριζόντιο;
Το υβρίδιο είναι το ίδιο, απλώς δεν είναι λεπτομερές, αν και περισσότερο από ότι συνήθως.
Τις τάσεις στο πρωτεύων που πήρε "βγαίνουν", αν και δεν τις μετράμε έτσι. Στο συλλέκτη δεν μετράμε ποτέ τάση.
Το πιο παράτολμο να αφαιρέσει τα 12 ν, αλλά δεν ξέρουμε τα 130 πόσο πήγαν, μην το ξαναδοκιμάσεις.
γι'αυτό η προηγούμενη ερώτηση μου στο #20.
Νίκο πως γίνεται "προτείνω να αλλάξεις το Q3 (TL431A) και R7 (19K5) αν θέλεις να επέμβεις στο υβρίδιο''
G.POL (08-02-14)
Δεν βγαίνουν! δηλ στις καθόδους των D839 και D840 δηλ στην ανόρθωση των 220 μετράει +310V σίγουρα τα έχει και δεν ασχολούμαστε
το σύμβολο στα δύο GND (πρωτεύον και δευτερεύον) στο σχέδιο είναι διαφορετικά βάζει ανάλογα
χα μην περιμένεις καμιά επιστημονική μέθοδο
πατέντα θα κάνει εντοπίζοντας το εξάρτημα στα τυφλά (θα είναι κοντά στα ποδαράκια που μας αφορούν) και ξύνοντας με υπομονή το υβρίδιο
...αλλά είναι τροποποιημένο!
Η τιμη που σου ειπα ειναι απο την aswo και ειναι χονδρικη.
G.POL (09-02-14)
Η λιανική είναι +23% φπα. ,έχω την αίσθηση π'αντως ότι δεν έχει πρόβλημα.
G.POL (09-02-14)
οχι Νικολα το ειχα μετρησει ηταν οκ μαλιστα ειχα και καινουργιο απο αλλη δουλεια,και το εβαλα για παν ενδεχομενο αλλα ιδια ταση ειχα και παλι στο συλεκτη 34,5
ναι βρε συ ,δικια μου ειναι η tv. και οπως ειπες αξια εχει το "ταξιδι", ελπιζω οχι προς τον καδο ανακυκλωσηςακομα!
θα την παλεψω παντως ,και εδω θα ειμαστε να τα πουμε.![]()
g.pol