Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefos1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα Σακι και απο εμενα χαιρετώ την αψογη δουλεια σου, εχω 2 κομματια απο αυτο το σετ
Technics SE-A909S i SU-C909U
ο ενας απο τους δυο προενισχυτης εχει προβλημα και συχνα πηδαει πηγες, επισεις παρατηρω οτι ολη η ισχυς βγαινει 3/4 της εντασης και μετα απο εκει αισθανομαι παραμορφωση κυριος στο μπασο και μικρη πτωση στο φωτισμο τον οργανων , επισης στο ενα σετ εχω απελπιστει να αλλαζω τουιτερ και μου ειχαν πει οτι φταινε οι ενισχυτες Technics απο τον τεχνικο στην αντιπροσωπεία τον ηχειων roister post-10307-128511018481.jpg

1) το οτι πηδαει πηγες ειναι μια γνωστη περιπτωση απολυτα αντιμετωπισιμη αυτο καθως και δυο αλλα προβληματα που υπαρχουν στον προενισχυτη μαλλον εργοστασικης φυσεως . Γενικα δεν θα επρεπε να σε ανησυχει ολος ο κοσμος πηδαει για εναν προενισχυτη κανεις ετσι ?

2) Το οτι η ισχυς βγαινει με αυτη την διαβαθμιση και λογικη ειναι απολυτα λογικο μια και ο προενισχυτης ειναι σχεδιασμενος με πολυ ευαισθητες εισοδους και σχετικα πολυ gain αρα ειναι απολυτα λογικο να ανοιγεις μεχρι την μεση ας πουμε και να εχεις παρει το 100% της ισχυος .

3) Το οτι σου καιγονται τα tweeter εχει μια δοση λογικης απο την στιγμη που μαλλον τα πατας αλλα να εσαι σιγουρος οτι φταινε κατα πολυ περισσοτερα τα κροσσοβερ της roister παρα ο ενισχυτης της Technics . μπορω μαλιστα να μαντεψω οτι θα εχεις ηχεια της σειρας TL

Αυτα απο μενα
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος