λες να είναι από αυτό;εχω έναν πυκνωτή θα παω να δοκιμασω κ ενημερωνω.
λες να είναι από αυτό;εχω έναν πυκνωτή θα παω να δοκιμασω κ ενημερωνω.
λοιπον επειδή ο πυκνωτης που ειχα δεν ηταν ιδιος ειπα να δω από που είναι το πρόβλημα.ξεσυνδεσα τα καλωδια της εξωτερικης μοναδας κ εβαλα στην πριζα την εσωτερικη να δω τι θα γινει. ανοιξε κκ μετα από μερικα δευτερόλεπτα επεσε η ασφαλεια. αρα το πρόβλημα είναι στην εσωτερικη μοναδα και όχι στην εξωτερικη. τωρα από που μπορει να προερχεται το πρόβλημα; καμια ιδεα τι να κοιτάξω;
βγαλε τα καλωδια των εντολων απο το εσωτερικο μηχανημα. και μετα δοκιμασετο χωρις τα καλωδια (στην ψυξη ή σκετο ανεμηστηρα ) θα σου ριξει την ασφαλεια; (σου ριχνει την ασφαλεια ή ρελε ) εχει διαφορα μεγαλη.δοκιμασε και απο μια αλλη μπριζα εαν σου ριχνει την ασφαλεια,εαν χωρις τα καλωδια παλι σου ριξει την ασφαλεια εχει προβλημα η πλακετα
ριχνει τον γενικο λαθος εγραψα ασφαλεια.εκανα αυτό που ειπες αλλα παλι τα ιδια. υποψην πως δεν πεφτει αμεσως ο γενικος αλλα μετα από 30 δευτερα περιπου.μπριζα εχω αλλαξει.το περιεργο είναι πως δουλεψε κανα μηνα κανονικα κ στην άλλη μπριζα κ μετα τα ιδια.
Μάλλον σωστά υποψιάζεται ο Θανάσης ότι αυτό που σου ρίχνει είναι το ρελέ και όχι ασφάλεια ή "γενικός". Και έχει σημασία στη διάγνωση της βλάβης. Αν θέλεις βγάλε και ανέβασε μία φωτογραφία να δούμε τί είναι αυτό που σου ρίχνει.
Για γύρνα ανάποδα το φις στην πρίζα και ξαναδοκίμασε.