Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Αλέξης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Για την περιπτωση αναποδης πολικοτητας δεν υπαρχει γιατι σε καθε σταδιο εργασιας μου βγαζω φωτο η και βιντεο στο ξεμονταρισμα γιατι τα δυσκολα ειναι στο μονταρισμα και σ'αυτο βαζω το βιντεο και μου θυμιζει ...τι ξεβιδωσα και πως το εβγαλα Αλλωστε και οι υπολοιποι 2 πυκνωτες ειχαν ειδη βγαλει τους ...χυμους τους και τους αφαιρεσα (ολοι να μπηκαν αναποδα?!). Αλλαξα και σχεδον ολους τους ...πυκνωτακηδες γνωριζοντας οτι καποια χρονια ο ενισχυτης θα ζουσε πεταμενος σε κανενα σκοτεινο-υγρο μπουντρουμι. Οσο για το τριακ του crowbar στην εξοδο (sorry) που δεν το'πιασα το crowbar...δεν το ξερω αυτο. Αλλαξα ομως ενα Triac καμμενο 400V 16A TO22 (CR144) δεν ξερω αν ειναι αυτο που μου προτεινεις να ελεγξω.Σκεφτομαι μηπως αδικα μετραω και ξαναμετραω εφ'οσον προκυπτει οτι το προβλημα πιθανων να ειναι στις 2πλοδιοδους.
    Α! 2 ζενερ των 16 βολτ που ισοροπουν την ταση στα ic προενισχυτων ηταν καμμενα και βρηκα σε 15v και τα εβαλα επανω λετε κι απο κει να δημιουργειται προβλημα?
    Για τις διοδους μιλησα με την DNA SYSTEMS στο Ναυπλιο.Οταν εστειλα mail. στους Αμερικανους με παρεπεμψαν στους ευρωπαιους κι αυτοι στο Ναυπλιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mralex1111 : 28-01-14 στις 21:02

Παρόμοια Θέματα

1. AEG ΣΚΟΥΠΑ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ
    από SIRAP στο forum Σκούπες & Σκουπάκια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-13, 12:25

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •